Şimdi Ara

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iimiş eet 48.789 yaotım :D:D:D::D:D
  • var mı değişme

bu arada yol işi ile alakası yok bizzat denenmiştiryani işlerini bi en başta bitirdim denedim aynı puan bi en sonda yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 30 Temmuz 2007; 0:36:44 >
  • ya NaN nasıl oluyooooooooo
  • bi video koysanız
  • 60901 439. Sıradasınız. Tabiki de hileli ama nasıl 79 bin küsür yapıyorlarsa onlar biz DH'liler de yapabiliriz. Yola devam hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

60901 439. Sıradasınız. Tabiki de hileli ama nasıl 79 bin küsür yapıyorlarsa onlar biz DH'liler de yapabiliriz. Yola devam hadi

Valla ben baya uğraştım 63 geçemiyorum bu topicdede baya kişi oynamış ama geçemedik ya okadar kişi hilesini buldumuz halde anlamadım
  • bn yaptım wlla bi uyduya bas sonra da tekrar baslaya bas 6-7 defa sonra oluyo
  • oyun güzelmiş 48000 küsür yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 31 Temmuz 2007; 10:13:13 >
  • falla bn hilesiz 60567 yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonemert

falla bn hilesiz 60567 yaptım

önemli olan 70bin yapmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer

quote:

önemli olan 70bin yapmak

+1903
  • quote:

Nasıl olur ya? Autoclicker gibi bişey mi kullandın yoksa elin ışık hızındamı hareket ediyo E o zaman 79000 yapan adamlarda hilesiz yapmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

quote:

Nasıl olur ya? Autoclicker gibi bişey mi kullandın yoksa elin ışık hızındamı hareket ediyo E o zaman 79000 yapan adamlarda hilesiz yapmış olabilir.

yok yok kesin bir yerde daha bir şeyi artırıyosundur mesela köstebek sayısını.çünkü en yüksek puan sırf beyazlarla oluyor ve ilk seviyede oluyor ve ne kadar koyarsan koy nereye koyarsan koy her seferinde aynı puan geliyor.puanın artması köstebeklerin kaç seferde vurulmasıyla lakalı yani doğal olarak köstebek artarsa daha çok puan alınır.ki arasıra köstebek sayısında oynama oluyor

• Yaw haksızlık yapıolar tam 500000 lerdeim pat oyun bitti dior m*ny*k hrfler
  • quote:

Orjinalden alıntı: freze1995

Yaw haksızlık yapıolar tam 500000 lerdeim pat oyun bitti dior m*ny*k hrfler

500.000 mi?

• Emeğe saygı . .
  • 79.000 leri 71 bine düşürmüşler ama hala 60900 puanı geçemedik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: andacqes_

79.000 leri 71 bine düşürmüşler ama hala 60900 puanı geçemedik...

hadi ya bak hile olduğu belliydi
  • yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arkadaşlarrrrrrrr bennnnnnn 11 ci olsuummmmnmmm resim nasıll konuoooooooo 100 puannnnnnn farklaaaa 11 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.