Şimdi Ara

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla bukadar yapabildim ve hala 400 sıradasınız diyo uyuz oldum varbu bu skoru geçen
    edit:Bu arada bu ilk 5 kesin bi taktik ve hile biliyo zaten puanlarıda hemen hemen aynı şu ilk 5 sıradakilerin

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!!

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukon12 -- 29 Temmuz 2007; 1:55:19 >

• ya bunda enteresanlık beyazlar mı daha çok puan kazandırıyo sarılar mı beyazlar olması muhtemel ama beyazlarla döşesm bile heryeri 70 bin e ulaşması olanaksız
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ya bunda enteresanlık beyazlar mı daha çok puan kazandırıyo sarılar mı beyazlar olması muhtemel ama beyazlarla döşesm bile heryeri 70 bin e ulaşması olanaksız

Valla beyazlarla ilk 10 yaklaştım biraz ama 62bini geçmek çok zor gibi gözüküyo farklı taktikler denemek lazım
  • Arkadaşlar Önemli bi gelişme var ben 2. ci kişinin yahoo adersini araştırıp buldum Mehmet akif Uçar : makif_ucar@yahoo.com Vet belki sırrı sööler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

Arkadaşlar Önemli bi gelişme var ben 2. ci kişinin yahoo adersini araştırıp buldum Mehmet akif Uçar : makif_ucar@yahoo.com Vet belki sırrı sööler

Yok daha neler Hemende söyledi sırrını herkez DH kiler gibimi sanıyosun O ödülü almak için yeeden içmeden sabah akşam oynuyodur. ben zaten ödül için oynamıyorum maket F1 arabası vercekler zaten ben napıyım onu ama inat ettim ya şu hileyi taktiği bi çözsem oynamıycam bi 80 biin yapıp

• 60000'i geçeömiyom garanti bankası int. şube kullananlara bi kampanya var 3 soruyu en hızlı yanıtlayan 1 kişiye gold tribün bileti
    http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_106.html
  • Ne güzel bir kaç defa NaN yazdı. Şimdi aynı şekilde yaptığım halde yazmıyor... Kafayı yiyecem...
  • ilk deneme 38225 puan
    stratejiyi çözdükten sonra olay biter
  • hilesiz 39850
  • tamam bende yaptım nanı böyle yaptım beyaz uyduyu seçtim sonra hiçbişey yapmadan tekrar başlaya tıkladım uyduyu herangi bi yere koydum oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 29 Temmuz 2007; 8:21:27 >
  • dım tak dım dım tak dım tak dım dım tak

po po petrol ofisi

pe pe pe kalitelisi

po po petrol ofisi

pe pe pe kalitelisi
  • Bi Up yapalım Ben En fazla 63 Yaptım Hileli oda
  • Oynarken yeni bir şey farkettim arasıra Köstebekler çok fazla geliyo arasıra çok az geliyo??
  • ee var mı gelişme
  • abi bir yaptım full doldurdum heryeri muhha inemiyolar lan borudan o üstteki uydu varya ona kadar gitti o ışınlar
  • Yok ya ben herşeyi denedim 63 geçemiyorum sizde durumlar nasıl yokmu değişik bi taktik deneyen. bence bu oyunu hilesiz oynayıp değişik taktikler denemek lazım
  • ben hiç hile fln bilmeden 59.000 küsür yaptım işte ben buyum
  • arkiler işin olayı şu kösteekler ilk yerde hemen ölünce olmuo köstebeklerin her yeri dolaşması gerek öle 60.000 yapılıo
  • Arkadaşlar NaN sız oynayın ve parayı harcamayın bekletin çünkü o zaman para eklenio çok fazla aliosunuz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.