Şimdi Ara

KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
11.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR
  • 1380 RP ve skin aldım güvenebilirsiniz
    KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR

Teşekkürler, güvenilir arkadaş, gün içinde çok müsait değildim, sıkıntı yaratmadı, ben eve dönünce ücreti yolladım, kostümü attı.
  • KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 rp kodu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordmelkor -- 19 Ocak 2020; 23:16:6 >
  • Yokmu kostüm isteyen :D FİYATLARI İNDİRDİK KARA CUMA TİME :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordmelkor -- 2 Aralık 2019; 13:43:30 >
    tr serverı içinde alışverişimi gerçekleştirdim, teşekkürler
  • Hayırlı olsun hocam :D
  • Günceldir , ucuza hediye olarak atılır hala , isteyene kodda var pm pls
  • 1 adet 7200 rp west , 1 adet 7200 rp tr var isteyen varsa
  • 7200 rp aldım parayı attıktan sonra 5 dk içinde rpyi teslim etti güvenilirdir
    .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ad. 7200 rp satin aldim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 13 Aralık 2019; 20:28:59 >
  • hediye şeklinde RP satıyor musun ? 1820 RP örneğin
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    evet istediğin kostümü atabilirim özelden yaz bana nickini ekliyeyim 1 gün sonra yollayabilirim
  • voelkan V kullanıcısına yanıt
    Neden hesaplar banlanıcak :D
  • voelkan V kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kesin bilmediğin bir konuda atıp tutmak yanlış :)
    Şöyle söyliyeyim sezon 2 den beri oynuyorum oyunu , hesap full+full skin paxlar da dahil , bütün kostümleri etkinlikleri kovalayarak aldım (zaten paxlar sadece etkinlikte veriliyor ) sezon 2 den beri 1 kere bile ban yemedim zira illegal bir durum yapmıyorum, bütün etkinlikleri kovaladım Türkiyedekilerin hepsine gittim , zaten bu kodlarda fark ettiysen all yazıyor , bu kodlar uluslar arası turnuvalardaki etkinliklerde dağıtılıyorki koreli de gelse brezilyalı da gelse kullanabilsin diye :) yani illegal bir tarafı heleki ban riski yok.Ayrıca biraz bilseydin banlı rplerin nasıl alındığını kodu gördüğün anda anlardın , çünkü illegal rpler (yani illegal satın alımıyla alınmış normal rp ler) de tr başlangıç olarak yazar.Bu kodlarda öyle birşey yok fark ettiysen , eğer baktıysan direk boş cevap yazmadıysan :) dediğim gibi ban riski 0 çünkü etkinlik rp leri illegal bir durum yok, sende takip edip alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.