Bildirim
KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
+1 -
-
-
400 rp kodu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordmelkor -- 19 Ocak 2020; 23:16:6 > -
Yokmu kostüm isteyen :D FİYATLARI İNDİRDİK KARA CUMA TİME :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordmelkor -- 2 Aralık 2019; 13:43:30 > -
-
Hayırlı olsun hocam :D -
Günceldir , ucuza hediye olarak atılır hala , isteyene kodda var pm pls -
1 adet 7200 rp west , 1 adet 7200 rp tr var isteyen varsa -
7200 rp aldım parayı attıktan sonra 5 dk içinde rpyi teslim etti güvenilirdir
.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 ad. 7200 rp satin aldim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 13 Aralık 2019; 20:28:59 > -
hediye şeklinde RP satıyor musun ? 1820 RP örneğin -
evet istediğin kostümü atabilirim özelden yaz bana nickini ekliyeyim 1 gün sonra yollayabilirim -
Neden hesaplar banlanıcak :D -
Öncelikle kesin bilmediğin bir konuda atıp tutmak yanlış :)
Şöyle söyliyeyim sezon 2 den beri oynuyorum oyunu , hesap full+full skin paxlar da dahil , bütün kostümleri etkinlikleri kovalayarak aldım (zaten paxlar sadece etkinlikte veriliyor ) sezon 2 den beri 1 kere bile ban yemedim zira illegal bir durum yapmıyorum, bütün etkinlikleri kovaladım Türkiyedekilerin hepsine gittim , zaten bu kodlarda fark ettiysen all yazıyor , bu kodlar uluslar arası turnuvalardaki etkinliklerde dağıtılıyorki koreli de gelse brezilyalı da gelse kullanabilsin diye :) yani illegal bir tarafı heleki ban riski yok.Ayrıca biraz bilseydin banlı rplerin nasıl alındığını kodu gördüğün anda anlardın , çünkü illegal rpler (yani illegal satın alımıyla alınmış normal rp ler) de tr başlangıç olarak yazar.Bu kodlarda öyle birşey yok fark ettiysen , eğer baktıysan direk boş cevap yazmadıysan :) dediğim gibi ban riski 0 çünkü etkinlik rp leri illegal bir durum yok, sende takip edip alabilirsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X