Şimdi Ara

KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
11.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

975 lik kostüm 25
    1350 rp lik kostüm 33 tl
    1850 rp lik kostüm 45 tl
    3150 lik kostüm 75 tl

EUW SUNUCUSUNDA RP KOD OLARAK SATILIR

ŞUANDA STOK KALMADI

Referans vb bakabilirsiniz %100 güvenilirdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordmelkor -- 1 Haziran 2020; 17:24:0 >

• referansınız yok hocam önce kod şeklinde alışveriş yaparsak ben almak isterim
  • Rplerin kaynağı nedir almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6450 rpnin 60-65 lira olduğu zamanlarda rp alıp birbirimize gizli kostüm sandığı gönderirdik. eskiden lol ne güzeldi be. rasgele..
  • darklordmelkor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama ben oyunu sileli 2 ay olacak :) alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR
  • Hayırlı olsun. Ortalama 1 dakikada teslim etti arkadaş kodu. Önce ücreti verdim sonra kodu verdi en azından benim için güvenilir bir satıcı. Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingLose -- 23 Aralık 2019; 23:6:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15k rp satın alındı 1 adet , teşekkür ederim KOSTÜM ATILIR HEDİYE OLARAK .// [ RP KODU VE HEDİYE KOSTÜM SATILIR / %100 GÜVENİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLaxp -- 28 Kasım 2019; 12:33:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.