Bildirim
Kostüm diktirmek istiyorum. Prof bir terzi dikebilir mi ? Ne kadara diker ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kostüm hiç diktirtmedim, takım elbise de diktirtmedim, ama sırf sadece rengini söyleyip şu renk takım yap denildiğinde bile sanırım 150-200 lira felan oluyor, ki bu kostüm.
Yani her şeyini sen belirlemiş oluyosun :) bir de şimdi adama bu resmi vericeksin, ama bu elbisenin arkası da var onu da hesaba kat, arkası nasıl olucak belli değil bu resimde. Son olarak :D başka sitelere baktın mı asassin creed kostümü diye aratsan belki hazırı vardır ucuza. -
150 tl ye donunu dikmezler naptınız siz -
DH'de kendi kostümünü yapan bi arkadaş vardı ona başvur -
Takım elbilse diktirmek 500 lira zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: marvellous123
Kostüm hiç diktirtmedim, takım elbise de diktirtmedim, ama sırf sadece rengini söyleyip şu renk takım yap denildiğinde bile sanırım 150-200 lira felan oluyor, ki bu kostüm.
Yani her şeyini sen belirlemiş oluyosun :) bir de şimdi adama bu resmi vericeksin, ama bu elbisenin arkası da var onu da hesaba kat, arkası nasıl olucak belli değil bu resimde. Son olarak :D başka sitelere baktın mı asassin creed kostümü diye aratsan belki hazırı vardır ucuza.
Hocam hakli ciktiniz. Bunun haziri var 150dolar falan ama çocuk işi gibi malzemeler plastik kemer falan. 250 dolara var o daha iyi ama 250 dolaraysa terzinin dikmesi daha iyiydi.. Ben ucuz zannediyodum bu işleri de ne paralar dönüyomuş bee terzilikte..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X