Şimdi Ara

Kostum hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler darius kostumlerinden Biyozırh darius mu yoksa lord dariusmu şimdiden teşekkürler

• Kostüm ve Biyozırh demenden Tr de olduğunu anlıyor ve hiç skin alma diyorum... Şaka bir yana Dariusun klasik skini ikisinden de güzel, ama ben sırf mainim olduğu için skin almak zorunda hissetmiştim kendimi, Lord Darius daha iyi, Bioforge Dariusun dariusla alakası yok, hiç bir şeye benzemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Kostüm ve Biyozırh demenden Tr de olduğunu anlıyor ve hiç skin alma diyorum... Şaka bir yana Dariusun klasik skini ikisinden de güzel, ama ben sırf mainim olduğu için skin almak zorunda hissetmiştim kendimi, Lord Darius daha iyi, Bioforge Dariusun dariusla alakası yok, hiç bir şeye benzemiyor...
    ya yok 2180 rp alcam dostum ama şöle düşündüm bu lord darius klasik darius cok benziyo o yüzden biraz sıkıntılı gibi geri artlanada shaco kostumu alabilirm yada indirimlere bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay064

ya yok 2180 rp alcam dostum ama şöle düşündüm bu lord darius klasik darius cok benziyo o yüzden biraz sıkıntılı gibi geri artlanada shaco kostumu alabilirm yada indirimlere bakarım

Alıntıları Göster
    Klasik darius en iyisi şimdilik. ileride daha iyi skinleri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Terlik

Klasik darius en iyisi şimdilik. ileride daha iyi skinleri gelir.

Alıntıları Göster
    rp kalıpda indirimleremi bakayım yani :) görüşlerinz nelerdir
  • quote:

rp kalıpda indirimleremi bakayım yani :) görüşlerinz nelerdir

Alıntıları Göster
    ''biyozırh darius'' alacağına singed al. ( evet milyonlarca kez yapılan espri )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

''biyozırh darius'' alacağına singed al. ( evet milyonlarca kez yapılan espri )

Alıntıları Göster
    Beyler sacma sacma yorumlar atmayın ya singed ne yaw :D
  • quote:

Beyler sacma sacma yorumlar atmayın ya singed ne yaw :D

Alıntıları Göster
    Aslında güzel espri, cidden singed özentisi bir darius yapmışlar. Bu arada Navynin de dediği gibi, Klasiği en iyisi benim tek alma nedenim, main ve en sevdiğim karakterim olması, almak zorunda hissettim, adam gibi bir başka skin çıkınca refund edip lord dariusu onu alacağım :D
  • lord
  • hicbirine rp veymeye degmez dariusta bekle daha sonra cikarirlar yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Aslında güzel espri, cidden singed özentisi bir darius yapmışlar. Bu arada Navynin de dediği gibi, Klasiği en iyisi benim tek alma nedenim, main ve en sevdiğim karakterim olması, almak zorunda hissettim, adam gibi bir başka skin çıkınca refund edip lord dariusu onu alacağım :D

Alıntıları Göster
    biyozırh kötü ama onu al, zaten kimse almaz onu kendini özel hissedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

lord
    alma rp harcama boşa yazık klasik hali şimdilik en iyisi
  • yesil rengini sevdigim icin yeni cikan skini begendim ben ama dariusa yakisan bi skin degil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek möö -- 19 Kasım 2012; 0:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

yesil rengini sevdigim icin yeni cikan skini begendim ben ama dariusa yakisan bi skin degil bence
    Dariusa skin almana gerek yok.Bir FULL METAL RAMMUS gibi skini yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Dariusa skin almana gerek yok.Bir FULL METAL RAMMUS gibi skini yok çünkü.

Alıntıları Göster
    Biyozırh iyiymiş Klasik en iyisi bence de son skin öylesine konmuş gibi insan pasifinin rengini değiştirir bari yeşil yapar en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

Biyozırh iyiymiş Klasik en iyisi bence de son skin öylesine konmuş gibi insan pasifinin rengini değiştirir bari yeşil yapar en azından.

Alıntıları Göster
    peki beyler shaco hangi kostum yakışır?
  • quote:

ben olsam shaco ya da skin almam illa da alıcam dersen de asylum shaco diğerlerinden iyidir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

quote:

ben olsam shaco ya da skin almam illa da alıcam dersen de asylum shaco diğerlerinden iyidir bence

Alıntıları Göster
    ya neye kostum alam la soğuttunuz iyice :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada türkde oynuyorum Türkce kostum adı verirseniz daha iyi olur
  • quote:

oyun da yenisin sanırım rp varsa champ çok yoksa indirimle champları takip et ve beğendiğini al önce hesabını dolgunlaştır daha sonra beğendiğin oynamayı sevdiğin karakterlere alırsın acelesi yok yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.