Şimdi Ara

Koşu ayakkabısı ile basketbol ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koşu ayakkabısı alırsak betonda rahat basketbol oynayabilir miyiz ? Basketbol ayakkabısı alırsan rahat koşamazsın diyorlar. Ayakkabıyı hem koşu hem basketbol oynamak için kullanacağım. Salonla hiçbir işim olmayacak. Sadece sokaktaki maçlarda oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiye etmem bileğini burkarsan çok tutamaz zarar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazmanya canavarı

tavsiye etmem bileğini burkarsan çok tutamaz zarar verir

Şuandaki ayakkabım bildiğimiz düz taban Nike ayakkabı. Tam bir spor ayakkabı sayılmaz. Rahat ettirmiyor

• bence oynarsin ben training ayakkabi ile 2 yildir oynuyorum kosuyorum sikinti olmuyor. Tabi butcen varsa basketbol ayakkabisi al bu senin gelisiminide arttirir. Yalniz aklinda bulunsun sakin botla basket oynama ben oynadim burktum 2 haftadir evde yatiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

bence oynarsin ben training ayakkabi ile 2 yildir oynuyorum kosuyorum sikinti olmuyor. Tabi butcen varsa basketbol ayakkabisi al bu senin gelisiminide arttirir. Yalniz aklinda bulunsun sakin botla basket oynama ben oynadim burktum 2 haftadir evde yatiyorum.

Bugün oynamak geçti hocam aslında. İyi ki denememişim. Sadece dışarıda oynayacağım için basket ayakkabısı almayı düşünmedim. Salonda işim olmayacak. Ama eğer derseniz ki dışarda da aynı verimi verirler, o zaman uygun fiyatlısına bakarım tabiki.

• Oynayabilirsin ama , belli bir süreden sonra tabanları yakıyor.Ben bileksiz basketbol ayakkabılarını daha çok sevdiğimden yani alışık olduğumdan burkulma sorunu yaşamadım çok şükür ama çok rahat edilmiyor.
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Nike Hyper Dunk ayakkabısını düşünmeye başladım. Sanırım en ucuz basketbol ayakkabılarından biri. İyi görünüyor

• Deneme bile. Tabanların yarım saat içinde fena halde acimaya başlayacaktır.

• Air Jordan Future ama low verziyondan tavsiye ederim...müthis rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynadım sokakta 3 ay gibi bir süre taban eriyor ve ani dönüşler olduğu için yan fileler vs. Yani ayakkabı yırtıldı önermem

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

Ben oynadım sokakta 3 ay gibi bir süre taban eriyor ve ani dönüşler olduğu için yan fileler vs. Yani ayakkabı yırtıldı önermem

Air Jordan Future ilemi ??
    Bende caddede oynuyorun henüz birsey olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: spid

Ben oynadım sokakta 3 ay gibi bir süre taban eriyor ve ani dönüşler olduğu için yan fileler vs. Yani ayakkabı yırtıldı önermem

Air Jordan Future ilemi ??
    Bende caddede oynuyorun henüz birsey olmadi.

Yok hocam koşu ayakkabısı yırtılıyor bende arkadaşa basket ayakkabısı almasını öneririm

• Yorumlar için teşekkürler. Hava koşulları yüzünden şuan alsam da giyemem :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.