Şimdi Ara

Koşu Bandı Olanlar Gelebilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koşu bandı sipariş ettim internetten dün. Fakat bunlar çok ses çıkarır mı, alt katı rahatsız eder mi? Altına serilen şeylerden de sipariş ettim, acaba o işe yarar mı? Daha etkili çözüm var mı?

Kısaca bilgi verecek var mı bu ses konusunda?

• Üstünde zıplamazsan çıkarmaz.
  • Altına serdiğin şey biraz engeller sesi ama kesinlikle alt kata ses gidicektir
  • Özel yağsıyla beraber geliyor onu her gün bandın kenarlarına sıkıyorsun sesi engelliyor daha rahat kayıyor bant
  • Bizim ev müstakil alt katta çok ses geliyo sanki yukarda hoplanıyomuş gibi oluyo gerçi koşmana göre değişir ses miktarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Yağını da istemiştim, o banttan erken geldi.

@master96
    @SamiBey
    @Amadeus_M
  • Bizde koşu bandı var çok olmasada biraz ses çıkarıyor , alt kata gidiyodur herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koşu bandı gereksiz bişey hocam bence alma.illa alacam diyosan kondisyon bisikleti al hem sessiz hem daha ucuz.mesele koşmaksa heryerde koşarsın bence para verme.koşu bandı hertürlü ses çıkarır bu arada.alt kat duyar.
  • aldığın model ne bilmiyorum ama bende voit white 700 var ben bile çalıştığını zor duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Koşu bandı sipariş ettim internetten dün. Fakat bunlar çok ses çıkarır mı, alt katı rahatsız eder mi? Altına serilen şeylerden de sipariş ettim, acaba o işe yarar mı? Daha etkili çözüm var mı?

Kısaca bilgi verecek var mı bu ses konusunda?

hocam bendede var, ne yazıkki oldukca sesli oluyor sesten kasıt makine oldukca sessiz aslında ama üstüne biri cıkınca yürürken veya kosarken her adımda güm güm diye ses cıkıyor dogal olarak, altına kosu bandı minderi sersen dahi gider ama azaltır ben mindersiz kullanıyorum cünkü altımızdakide aynı kosu bandından kullanıyor beraber anlasıyoruz :) senin sesin hic gelmiyor diyo ama ne bilim gider az bisey olsada
  • bendekinin ayakları zaten gürültü önleyici. üstüne ben de beyaz köpük koydum ayakların altına.

bunun haricinde kullandığın ayakkabı önemli. benim şu an kullandığım ayakkabı yumuşak tabanlı olduğu için adım atarken ses gelmiyor ama başka ayakkabı kullanınca ses oluyor.

bir seferinde kullandıktan sonra alt komşuya sorduğum zaman duymadığını söyledi. ben de ses gelirse mutlaka söyleyin dedim ama herhangi bir şikayet gelmedi.

ben açıkçası sesin mutlaka gideceğini düşünüyorum o yüzden kullanılan vakitlere dikkat etmek gerek. komşular da anlayışlıysa bu siz bunlara dikkat edince hoş karşılarlar.

• imkanin varken iptal et siparisi 1 hafta sonra katlayip kaldiracaksin
  • ben yaklaşık iki yıldır kullanıyorum hiç de kaldırmayı düşünmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

ben yaklaşık iki yıldır kullanıyorum hiç de kaldırmayı düşünmedim.

iyi azim varmis o zaman sizde ne diyeyim
  • azim değil bu, hareketsiz kalınca kendini rahatsız hissediyorum o yüzden spor yapmaya ihtiyaç duyuyorum. özellikle kışın halısaha falan da olmayınca hepten hareketsiz kalıyorum. üniversitede arkadaşlarımla beraber koşardık akşamları, şimdi yanlız başıma dışarda koşma olmadığı için mecbur bunu kullanıyorum.

parayla kilo vermeye çalışanlar varsa onlar için dediğiniz doğru. bütün kilo verme, kas yapma ürünleri bu yönden kandırıyor insanları; sanki sahip olunca yetiyormuş gibi. bu aletler iradesi olup da ortamı, vakti müsait olmayanlar için yoksa iradesi olmayana hiçbir alet fayda etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.