Şimdi Ara

Koşu Bandı Satın Alma Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
39.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihkuslu

DC motor olan koşu bantlarında 7-8 kullanımda birkez bakım yapmanız gerekmektedir.

koşu bandı yağı veya slikon sprey olarak adlandırılan ürünle birlikte , koşu bandınızda hareketli kısmın sag ve sol tarafından hafifce bandı kaldırarak birer kez püskürtmek suretiyle yapılan basit bir bakımdır.

Detaylı Bilgi için :http://www.voitbayi.com/Voit/Kosu-Bandi-Bakimi-Duyuru/?MID=15

** DC Motor : %99 Ev tipi modellerde kullanılan motor tipidir.

bir şey sormak istiyorum, garantisi devam eden bir ikinci el koşu bandı aldığımda, taşımayı ve kurulumu kendim yapsam bile garantisi devam ediyor herhalde değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa illa servise mi kurdurmak lazım?

• ürünün garantisi tam olarak sahibiyle alakalı değildir ve ürüne sertifika verilir, dolayısıyla sorun olmaması gerekir, tabi ithalatcı firma, en başta kurulum için illa servise gerek yok kendiniz de kurabilirsiniz şeklinde kurulum ücretinden kaçınırken size de, 'ürüne serviste başkası dokunamaz diye yazdık kardeşim' şeklinde bi hareketle diger hizmetlerden kaçınabilirr =)
  • Kosb bandi almayi dusunuyorum, takip.
  • takip
  • uzun bi araştırmadan sonra ben de bugün nihayet alabildim
  • unutmadan belirteyim, koşu bandı alacak arkadaşlar bant genişliğine dikkat etsinler; dunlop'un race modelini alacaktım katalogda yazan 43cm bant genişliğini ölçtüm tam olarak 40cm geliyor, satış sorumlusu bana katalogda yazanın, koşu alanı genişliğini ifade ettiğini söyledi ama pekte tatminkar değil..
  • ben 2.el bir Bianchi alıcam boyum 1.84 kilo 94 buna karşı Bant Ebatlar 46 x 136 cm Motor Gücü Sürekli 2 Hp.bunlar benim için yeterli olurmu,birde bianchi nasıl bir marka acaba.
  • 140 kiloyum. koşu bandı öneriniz varmı
  • bant ebatları gayet iyi bence daha büyükler zaten evde sıkıntı olabiliyo. motor gücü sürekli 2 hp iyi ancak yürüyüşe başlama ve en düşük hız limitiniz 3km/h olmalı. daha düşük hızlarda motoru zorlayabilir. bu arada markalara çok ta takılmamanı isterim şöyleki neredeyse hepsi de çin ve taiwan üretimi.
  • tavsiye için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuss -- 18 Aralık 2011; 12:32:55 >
  • Piyasadaki ürünlerin yüzde doksan beşinin aksine, bianchi Çin malı değildir, burası çok önemli, tamamen Tayvan malıdır, bu noktayı karıştırmayalım, bi takım ürünler için tavan motoru vesaire deniyor ancak ne derece doğru ve sağlıklı tartışılır, bu noktada bianchi diğerlerinden çok önemli bir farka sahip, ayrıca, örneğin ürün ağırlıklarını bile kıyasladığınızda fark ortaya çıkar, hiçbir veri de manipüle olmaz, yanı gerçek değerleri neyse onu yazar, bu noktada bianchi nin yaygın servis ağı ve hizmet kalite farkını da göz önünde tutmak gerekir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhtt

bant ebatları gayet iyi bence daha büyükler zaten evde sıkıntı olabiliyo. motor gücü sürekli 2 hp iyi ancak yürüyüşe başlama ve en düşük hız limitiniz 3km/h olmalı. daha düşük hızlarda motoru zorlayabilir. bu arada markalara çok ta takılmamanı isterim şöyleki neredeyse hepsi de çin ve taiwan üretimi.

Çin ile Tayvan arasındaki ayrımı iyi yapmak lazım, çünkü spor salonlarında kullanılan profosyonel aletlerin iyi ve kaliteli diyebileceklerimizin neredeyse tamamı Tayvan malıdır, ve çin mallarıyla arasında fersah fersah fark vardır,

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

140 kiloyum. koşu bandı öneriniz varmı

kilonuz itibarıyla koşu bandı alırken çok dikkat etmelisiniz, yanlış bir karar hem canınızı sıkabilir, hem de sağlığınızı riske atabilir,

bu noktada en az 3hp bir cihaza ve minimum 48 cm genişliğe ihtiyacınız olduğunu tahmin ediyorum, tabi bir de kasanın sağlam olması gerekir,

bu noktada bi kaç ürün var beklentilerinizi karşılayabilecek,

http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-run-fit-2500-kosu-bandi.aspx

eger para sorun değil iyi bi cihaz olsun derseniz, profosyonel cihazların ev tipine uyarlanmış olanı var AC MOTOR, kesinlikle performans kaybı olmaz, ve salonda bile kullanılabilecek nitelikte, ürüne göre fiyat çok iyi incelemenizi tavsiye ederim,

http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-ac-8620-kosu-bandi.aspx

• 120 kg ağırlığnıdayım, horizon ti22, bianchi 8620, sportek 7700 bu koşu bantlarının fiyatları birbirine yakın tercih yapmama yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet

120 kg ağırlığnıdayım, horizon ti22, bianchi 8620, sportek 7700 bu koşu bantlarının fiyatları birbirine yakın tercih yapmama yardımcı olurmusunuz?

horizon ve sportek markaları tahmin ediyorum çin menşeli ürünler, bianchi o noktada diğerlerinden ayrılabilir, tayvan malıdır, sanırım tercihte size tüyo verebilir, ayrıca bianchi nin bi üst modelini de değerlendirebilirsiniz, çünkü tam 120 kilo iseniz, ve tam 120 kg kapasiteli ürün bakıyorsanız hata yapabilirsiniz, bu bi ürünün son kapasitesine kadar kullanmak demektir ki, bu da ürünün hızlı yorulmasına ve deforme olmasına neden olabilir,

bütçeniz müsaitse şu ürüne bi göz atın derim:
    http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-run-fit-2500-kosu-bandi.aspx

• hayalet arkadaşım sen en baştaki arkadaşa voit reklamı yapıyor demişsin ama kendin maşallah bianchi de bianchi diyorsun sende bianchi ile bağlantılı bir iş çalışanı olmayasın..

ben de son 1 haftadır araştırıyorum ve uygun fiyata güzel bir cihaz almayı düşünüyorum bu bianchi ürünleri internet ortamı dışında ürünlerini hangi mağazalarda sunmaktadır ??

ve benim boyum 1.80 kilom 80 biraz kondisyon amaçlı alcam ailem de kullanır ne önerirsiniz acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowitzki237 -- 12 Ocak 2012; 13:54:00 >
  • bu motor gücü 2.0 AV veya motor gücü 2.0 hp arasındaki fark nedir ?
  • 40 cm bant genişliği hangi boy ve kilodaki kişilere yeterli gelir?? mesela ben 155 boy 55 kiloyum ama eşim 175 boy 65 kilo. ikimiz için de uygunmudur bu genişlik??? Bir de 1,5 hp yeterli mi ??? Yani linkteki koşu bandı işimizi görür mü???

http://www.voitfitness.com/Dynamic-A320-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkc -- 19 Ocak 2012; 16:35:54 >
  • arkadaşlar 75 kiloyum yağ yakımı için yüksek hızda koşu yapıcam göğüsten nabız istiyorum 1,85 boyundayım eğimli olması tercihimdir. bana uygun koşu bandı önerebilir misiniz
  • Hep reklam hep reklam konuyla ilgilenen yok koşu bandı alacam tavsiye lazım tarafsız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.