Şimdi Ara

Koşu Bandı Satın Alma Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
40.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw şu makina iyidir alın rahat edersiniz diyecek var mı
    kullandım memnunum diyen arıyorum
    dediğiniz gibi çoğu malını satmaya çalışıyor
    hesaplı ve kaliteli şu model var diyen bir profosyonel desteğe ihtiyacımız var
  • bnde araştırıyorum arkadaşlar var mı önerileriniz ?
  • *arkadaşlar ben dynamic r80 siparişi verdim çünkü koşu bandını uzun süre kullanmayı sevmiyorum buroteknik.com diye bir yerden aldım ödememi havale ile gerçekleştirdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp bilgi edinmek ihtiyacı duydum çünkü bir takım forumlarda olumsuz eleştrilere rastlamıştım.ürünün interspor tarafından gönderim sağlanacağı bilgisini paylaştılar işin aslı 2 gün içinde ürün geldi kurulumunu ücretsiz yaptılar temiz ve hızlı bir alışveriş oldu benim için internet alışverişlerimde ilk baktığım siteler arasına girdi buroteknik.com.bisikletide diyetisyenimin tavsiyesi üzerine almıştım yaza formda girmek için iyi bir yöntem özellikle zamanı olmayanlar için tabi diyetlede desteklemek;)buroteknik.com’un linkini paylaşıyorum sizinle iyi bir fiyat çünkü;)

http://www.buroteknik.com/dynamic-r80-dikey-kondisyon-bisikleti-ucretsiz-kargo-ve-kurulum--fiyati_88769.html

• quote:

Orijinalden alıntı: nowitzki237

hayalet arkadaşım sen en baştaki arkadaşa voit reklamı yapıyor demişsin ama kendin maşallah bianchi de bianchi diyorsun sende bianchi ile bağlantılı bir iş çalışanı olmayasın..

ben de son 1 haftadır araştırıyorum ve uygun fiyata güzel bir cihaz almayı düşünüyorum bu bianchi ürünleri internet ortamı dışında ürünlerini hangi mağazalarda sunmaktadır ??

ve benim boyum 1.80 kilom 80 biraz kondisyon amaçlı alcam ailem de kullanır ne önerirsiniz acaba..

Sanırım forumu takip konusunda geç kalıyorum biraz kusura bakmayın ancak yine de sorunuz cevapsız kalmasın, elbetteki bianchi markasının ne sahibiyim ne de bianchi markasının bu şekilde bir reklama ihtiyacı var, ürünü ısrarla tavsiye etmemin bir nedeni var tabiki,

malumunuz ürünlerin bir çoğu üç aşağı beş yukarı birbirine çok benzer, hangi markaya bakarsanız bakın bir takım standart özellikler, bodyfat yok nabız olcumu vesaire vesaire, bunları ifade etmek anlamsız çünkü bunlar alacağınız en dandik üründe bile olacaktır, dolayısı ile başka parametrelere bakmak gerekli, örnek verecek olursak ürünün şase kasa ağırlığı çok ciddi bir parametredir, çünkü tam ağır ürün iyi üründür diyemesek de, iyi ürünler ağıt olur diyebiliriz, bu şasenin sağlam ve gürültü yapmayacak kadar ayaklarının yere iyi bastığını gösterir, elbette ki ürünün arkasındaki firmayı ve ürünün menşeini de ihmal etmemek lazım, nitekim benzerleriinin aksine bianchi'ler tamamen Tayvan malı, Tayvan ürünlerinin kalitesini tartışmaya açmak anlamsı olur diye düşünüyorum, son olarak sorunuza cevap vereyim, evet bianchi leri her yerde bulamazsınız, market, bakkal, beyaz eşyacı, bilgisayarcı bunlarda bulunmaz, satışlarını bayi kanalı ile gerçekleştirir, bayilerini de kendi sitesinden görebilirsiniz,

• 115 kiloyum, Koşu bandı almak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok.
    forumda bir ilana rastladım
    Dunlop Alpha
    Motor gücü: 1.75 hp (sürekli)
    Hız Limitleri: 1.6 km - 16 km/saat
    Ekran: Geniş elektronik Likit kristal
    Gösterge: Hız, mesafe, zaman, kalori, eğim, nabız bilgileri.
    Program: 3 adet hız programı.
    Eğim: Otomatik eğim ayarı.
    Max. Kullanıcı Ağırlığı: 150 kg

Bu ürün olabilir mi, yoksa yeni bir ürün alacağım. önerileriniz için teşekkürler.
  • Merhaba arkadailar 6-7 ay önce DUNLOP Z16 marka koşu bandı aldım ve haftanın 5 günü kullanıyorum.Size sorum koşu bandı spreyleri hakkında olacak? nasıl kullanmalıyım? ne sıklıkla kullanmalıyım? daha once servisten bir tane aldım ve sanırım eski koşu bandımı o bozdu. spreyi şimdiki makinama her sıktıgımda ilk başladıgımda band sankı duruyormus gibi geliyor. yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Hep diyorlar ya koşu bandı alıp kenara atıyoruz diye, senin yazından öyle bisey olmadığını anlıyorum. Öylemi yoksa seninde sıkıldığın oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miki Rapaiç -- 4 Nisan 2012; 15:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Hep diyorlar ya koşu bandı alıp kenara atıyoruz diye, senin yazından öyle bisey olmadığını anlıyorum. Öylemi yoksa seninde sıkıldığın oldu mu?

Koşu bandı kullanımında inişli çıkışlı dönemler çok oluyor ya.biraz hırslanıp başlıyorsun mesela 6-7 ay kullanıp daha sonra bırakıyorsun yada ne bileyim mesela babam 1 senedir falan düzenli kullanıyor ve şuan 30 kilo verdi.bu tamamen sana baglı aslında.
  • Azmin zaferi olmuş, helal olsun. Bizde ailecek kilo almama önlemleri alıyoruz ama spor yok :) bizde alsak düzenli kullaniriz gibime eliyor ama babayı ikna etmek kolay değil (bide tesadüfi ama benim vabamda 30 - 35 kilo verdi, ama spor yok, evden işe işten eve bir durumda verdi, simdi "ben nasıl verdiysem" deyip o koşu bandını almamak için daha sağlam savunması oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

Azmin zaferi olmuş, helal olsun. Bizde ailecek kilo almama önlemleri alıyoruz ama spor yok :) bizde alsak düzenli kullaniriz gibime eliyor ama babayı ikna etmek kolay değil (bide tesadüfi ama benim vabamda 30 - 35 kilo verdi, ama spor yok, evden işe işten eve bir durumda verdi, simdi "ben nasıl verdiysem" deyip o koşu bandını almamak için daha sağlam savunması oldu)

babalarımızın savunma mekanizmaları benziyormuş ama :) :) Hocam biz türk insanında spor yapmam gibi bir problem var nedense. düzenli spor yapan insan sayısı çok az.bu yüzdende karaciğer yaglanmaları, tansıyon sorunları falan cok erken yaşlarda bizi buluyor.Haftanın 3-4 günü 1 saatini spora ayırmak aslında cok da zor birşey değil.inşallah sizde bu alışkanlıgı kazanırsınız. Bol sporlu günler diliyorum

• Teşekkür ederim sizede kolay gelsin. ;)
  • Beyler kosubandı ses yaparmi cok? Mesela kapilar kapali ve yan odadaki ders calisan kardesim rahatsiz olur mu?

Böyle bir problem yaşıyor musunuz?

Bide boyle bisey alarak hata yapmis olurmuyum? Fiyatı en ucuz olan budur herhalde
    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-842988001-adler_et__4650__250_hp_mp3_girisli_motorlu_kosu_banti_(5_y.aspx
  • altis 2500 motorlu bir koşu bandı aldım bir site de 4-5 tane hediyesiyle 699TL idi. Siparişi verdim 1 günde geldi servisi çağırdım 1 günde de o geldi ama motor arızalı dedi tamirat istemiyorum yenisi ile değiştirin desem de kabul ettiremedim. netice de yeni motor geldi takdılar yine çalışmadı bu sefer beyni değiştirdiler. Netice de 15 gün beklesemde servis çalıştırmayı başardı. Makina fena değil ben sevdim açıkcası.
    15-20 dk koşmak bile terlemek için yeterli
    ama ilgili firma ve müşteri hizmetleri sınıfta kalır
    bilgilerinize
  • Meraba arkadaşlar bende öneride bulunmak istiyorum koşu bantları aslında ilk başlarda bir heves vucudumuz biraz sekle girdi mi yada zayıfladımı çatılara kuytu yerlere saklıyoruz bunun için çok işlevli ve az para ödeyecegimiz bir ürün almak daha iyi spor okulda egiğimde aldım kosu bandı alırken kaç hp oldugu saatte kaç kilometre gittigi ve koşu bandının taşıma kapasitesi ve otomatik eğimli olması en önemli aranan özellikleri pardon en önemliside apartmanlarda oturan arkadaşlar için de sessiz çalışıyor olması benim için bu çok önemli idi ticaretmerkezi.com sitesinde http://www.ticaretmerkezi.com.tr/Fit-Smart-M210-Kosu-Bandi-15-Otomatik-egim-Arzum-Baskul-hediye_216657.html %15 eğimli bir model aldım ve memnunda kaldım çok para dökmenin gerçekten bir anlamı yok yorum bekliyorum sizden teşekkürler :)

• arkadaşlar araştırmalarım sonucu 2 üründe kararsız kaldım:

http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-run-fit-2250-tvli-kosu-bandi.aspx

http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-run-fit-2500-kosu-bandi.aspx

ikisi arasındaki benim açımdan önemli olan tek fark eğim.birisinde 12 birisinde 15 eğim var.şimdi tecrübeli arkadaşlara bunu sormak istiyorum.ben spor salonunda da koşubandını eğimli kullanırdım ve eğim benim için çok önemli.bu 12 15 arasındaki eğim farkı nasıldır.12 eğim yeterli olurmu yoksa 15 e mi yöneleyim.

bi soruda bu koşubandım sitesi nasıldır alışverişi burdan yaparsam sorun olmaz herhalde, her zaman netten alışveriş yaparken tedirgin olmuşumdur.bu siteden almak istememin nedeni yanında mekik aleti hediye veriyorlar:)

teşekkürler.

• Tamam da sizin belirttiğiniz bu koşu bantlarının ebatları çok büyük.Çünküm bende bu hataya düştüm zamanında.İyi güzel falan dedim ama bakmadığım bir ebatı vardı,eve getirdiler kocaman buzdolabı gibi bir koli..Yani dediğim gibi arkadaşlar sesi ve ebatı bana göre öncelikle bakılması gereken özellikler diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine07

Tamam da sizin belirttiğiniz bu koşu bantlarının ebatları çok büyük.Çünküm bende bu hataya düştüm zamanında.İyi güzel falan dedim ama bakmadığım bir ebatı vardı,eve getirdiler kocaman buzdolabı gibi bir koli..Yani dediğim gibi arkadaşlar sesi ve ebatı bana göre öncelikle bakılması gereken özellikler diyorum..

banada ebatlı koşu bantları lazım çünkü bende ebatlıyım:).sizin hatanız ev tipi koşu bantlarını gidip yerinde dükkanında görüp incelememeniz olmuş.ihtiyacınızı ve yerinizin ne kadar olduğunu hesaplamamışsınız ve evdeki hesap çarşıya uymamış (ya da tam tersi:).

ben herşeyi iyice araştırarak alırım.evde yerim olmasa zaten koşu bandı macerasına girmem.küçük ebatlı ev tipi koşu bandı diye bişey yok aslında çünkü evde zaten spor salonu kadar yer olmaz ve ev tipi koşu bantları ebatlarında 2 3 kat farkta olmaz.hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.tabii ben motorlu modellerinden bahsediyorum motorsuz modellerini bilmem.benim için bant genişliği ve uzunluğu çok önemlidir.senelerir spor salonunda spor yaptığım için koşu bantlarında önemli bi faktör olduğunu bilirim bant genişliğinin.bu modellerde benim boyum ve kilome göre çok uygun, yer sorunuda herşeyi planlarsanız ve görerek alırsanız olmaz zaten.

yinede teşekkürler yorumunuz için.

• Haklısınız da;o zaman buna dikkat etmemiştim.Motor gücü ve fiyatı ilk önem verdiğim şeydi.Evde küçük olunca aynen geri iade edildi.Koşu bantları artık günümüzde olmazsa olmaz spor ürünlerinden biri haline geldi.Buna rağmen birazcık küçük boyutta olsalar fena olmaz,ekstra seçenek olarak.Aslında Goodman ın bir tane ürünü var fakat internet dışında hiç bir spor mağazasında göremediğim bir ürün.O yüzden yerinde inceleyeceğim bir ürün yok gibi oluyor benim için.Evimiz küçük olduğu için büyük boyutlara bakamıyorum malesef...
  • fuducuk a katılıyorum. gerçekten gerekli ise alın şu cihazı. yoksa 3 gün sonra bodruma yolculuğa çıkarmak zorunda kalırsınız. gerçekten istekli ve azimli iseniz inanılmaz faydaları var. karda kışta koşamam o yüzden alayım evimde koşayım zihniyet en büyük etken ama hava güzel olsa bile koşu bandının zemininde koşmak çok daha sağlıklı diyebiliriz. 2 yıldır kullandığım ürünhttp://www.sportifsepetim.com/?urun-986-Voit-Epic-Beyaz-Kosu-Bandi---5-Yil-Motor-Garantili---Kargo-ve-Kurulum-Ucretsiz.html . şu an satışı varmı bilmiyorum. ama voit markası gayet özenli bir marka. isterseniz akakce den ve ucuzudan aratın ve güvendiğiniz bir yerden ürünü alın. inşallah sıkılıp ta bir kenara atmazsınız. özellikle havasız ortamlarda kullanıldığında genizleri yakabiliylr. ama sanırım pervane falan var ve genzinizn yakmasını engelliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.