Şimdi Ara

Koşu Bandından Gelen Tık Sesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir problemim var. Koşu bandında koşarken aniden kendi kendine hızlanıp yavaşladı ve elektriği kesti. Sonradan sigorta yaktığını öğrendim. Sigorta değiştikten sonra bugün tekrar deneyeyim dedim ancak koşu bandı 2-3 dk aynı hızda çalıştıktan sonra tekrar kendi kendine hızlandı. Şuan göstergeler çalışıyor ancak start bastığım zaman herhangi bir hareket yok. Zaten start bastığımda tık diye bir ses gelip ondan sonra çalışmaya başlıyordu. Tık sesi gelmediği için harekete geçemiyor motor. Bu sorunu daha öncedende yapıyordu yani bazen tık sesi gelmiyordu bazen geliyordu ancak o ses geldikten sonra koşu bandı gayet iyi şekilde çalışıyordu şimdi ise o ses hiç gelmiyor. Dediğim gibi en son geldiğinde de zaten koşu bandı kendi kendine hızlanıyordu ki baya son hıza çıkıyordu hızı.

Sorum şu : Kartta mı problem var motorda mı? Bana karttan gibi geliyor. Ancak hangi kısımdan bilmiyorum. Kondansatörde problem olma şansı var mı? Birde şu başlarken ki tık sesi nerden geliyor hangi parçadan

• Arkadaşlar bugün yine sigorta değişti sonuç aynı. Koşu bandı üzerinde değilken normal çalışıyor ancak üzerine çıkıp yürümeye başladığımda sigorta patlıyor. Elektirikçi arkadaş motorda sorun olabileceğini dedi. Koşu bandı üzerine çıkınca motor fazla güç çekip sigortayı yakıyormuş. Ki kilomda fazla yok 70 kiloyum daha önceden de sürekli spor yaptığım alet biranda böyle oldu. Fikri olan yazabilir. Motorda ne gibi sorun olabilir veya motor harici bir sorun olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.