Hocam bu netlere 14 k gelmesi gerçekten çok garip olur inş gelir de 2020 de bu netler 40-45k falan getirir heralde |
Bildirim
Hocam bu netlere 14 k gelmesi gerçekten çok garip olur inş gelir de 2020 de bu netler 40-45k falan getirir heralde |
Ben geçen seneki videosu izledim acayip kötümser konuşmuş herkes yapmış hapı yuttunuz demiş. Geçen sene dediğinden de beter geldi. Harbiden geçen sene kimsenin tahmin etmediği kadar kötü geldi. Bu sene de kimsenin tahmin etmediği kadar iyi gelse ne güzel olur yaa cidden süper olur abi düşünsene 25k bekliyorsun bir geliyor 9k havalara uçar insan. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amin hocam amin |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taze sosyal yardim almış mülteci gibi koşarım hocam valla.Dediginiz gibi olursa adınıza hayrat yapılmalı :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dur hocam o kadarda gözümüz yok naptın ya bereketini kaçıracaksın.Gaza geldin hemen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O gelemeden sınav açıklanacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 26 Temmuz 2021; 18:51:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C41D30F99 -- 26 Temmuz 2021; 18:52:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adamı tanıyom ben beylikdüzünde sağlam çevresi var |