Öyleymiş kendi de diyor |
Koşun EğitimPark Analizi (3. sayfa)
-
-
Para verenlere Allah akıl fikir versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalnız benim anladıgım 100+tyt 70+ ayt yapanların sayısı 4 bin 90-100 arrası tyt 60-70 arası ayt yapanların sayısı da 14 bin yani bu aralıgın 90 tyt 60 ayt 18k ya denk gelmiyor mu
-
Söylediği zaten en kötüsü hep videolarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi puangoda öyle gösteriyor ama puango o aralıkları çok doğru göstermiyor 3 4 farklı sitede netler 35-47k gösteriyor.Umarım gelir yine de bakalım
Beni çok mutlu eder ama ütopik geliyor
2018 2400 getirene 7k olabilir diyor ea tarafinda boş yapmış
Bir de para karşılığı tahmin yapıyormuş yazık valla. Ben de mi kanal açsam boun econ falan gelirse
Hocam mutlu olun işte zaten üzülecekseniz eninde sonunda yine üzüleceksiniz.1 ay öncesinden yok bana anca 30k gelir deyip yas tutmanın bi anlamı yok.
Öyle bir şey demedi tyt 90-100 arasi ayt 60-70 arasi dedi bu 95 e 65 de olabilir dedi yani o kadar genis salliyorki tutmama ihtimali yok
İzlemeyin hocam boş konuşuyor araliklar okadar geniski cikmis tahmin yapiyorum diyerek geziyor
Size katılmıyorum bir aralık verirseniz en altı netler verdiğiniz sıralamanın en arkasıdır. yani 97 tyt 67 ayt 5-6 k ise 90 tyt 60 ayt 14kdır.
-
Hocam 65 tyt 40 ayt ye 100k ya kadar yolu var dedi resmen o kadar olur mu ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90-100 tyt 60-70 aytde 10k-14k arasi insan olur demeye getiriyor ama iki türlu anlaşılacak şekilde konusuyor yarin diyebilir bak 90 ile 100 arasi demistim 94 tyt ye 60 ile 70 arasi ayt demistim 64 ayt ye 14 bin insan girdi dedigim cikti diye bilir o yol açıķ benim anladığıma göre
quote:
Orijinalden alıntı: yes beyb
Hocam 65 tyt 40 ayt ye 100k ya kadar yolu var dedi resmen o kadar olur mu yayoktur umarım hocam öyle olursa tertemiz sıyırırım
İnşallah öyle bir çakallık yapmaz hocam
-
100+ 70+ 4000 kişi varsa bittim ben:(
Beylikdüzü’nün sefiri
quote:
Orijinalden alıntı: MofrmBiraz önce de demiştim ya forumun 20-25k dediği adamlara 10-15k gelecek sonra burası bayram olacak inşallah yarabbim garip gureba fakir fukara sevinecek oynayacak hoplayacak.
Allah'ım güldür yüzümüzü ya Rabbim.
-
Yapar hocam bu insanlar buradan yaptiklari cakallikla para kazaniyor bakin hocam bekir avsara 2020 tahminine alakasi bile yok ama hala utanmadan tahmin yapiyor
Edit: bekir avşar silmemis ise geçen sene sallamasinin linkini atayim dedim Allah tan utanmış silmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abkadbzkrt -- 28 Temmuz 2021; 0:15:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X