Şimdi Ara

kota kendiliğinden çoşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adsl yi alalı daha 1 ay olmadı, geçen kotama bakıyım dedim şoke oldum 6 gb yazıyordu, daha 15 gün olmuştu. sonra var bi iş dedim, artık internette web sayfalarına falan girmedim sadece msn yaptım başka bişey yok, bugün baktım kotama 14 gb yazıyor. eğer bu rakam doğruysa durumum çok kötü, sizce bir hata varmıdır bu kota sayfasında ttnet in ,, sizde de böyle bir problem flan olmumu. modemim kablolu modem ayrıca, wireless faln de değil ki

• valla ilginç bi durum.hattını baska biri kullanıyorda olabilir...sen bence fazla zaman geçmeden telekom ile görüşme yap.
  • bu olay forumun yarısının başına geliyo. benimde başıma gelioyodu aradım adamları başka biri kullanamaz sizin hattınızdan dedi virüstür fln dedi eleman.

bu olayı Telekom bilerek yapıyo eşek gibi hepside biliyo ama sölemiyolar bende mecbur 256 sınırsıza geçtim yoksa her ay 70 YTL veriyoduk
  • hattım kablolu başkasanın kullanması nasıl mümkün olur bilmiyorum ama telekoma söliyeceğim gerçi telefonda pek ilgilendikleri yok ama,
    acaba bilgisayrıma virüs yada trojan gibi bişey ggirmiş olabilir mi diyorum ama oda sanırım 14 gb yi indirmez
  • netlimiter kullan
    utube (veya benzeri video sitelerine) a az gir.
    bazı programlar var ki o programları netlimiter la gorebilirsin ne kadar cektigini durdugu yerde download yapar..

ama aşmış bir olay olmuş eger utube falan yapmadıysan cok fazla bencede bir 4440375 i ara
  • Respectin yukarda yazdıklarına katılıyorum.Kesin telekomun hillesi hurdası bu.O kadar dedik kotalı almayın şunu diye dinletemedik.256 sınırsızdan kotalıya geçtim.Hiçte memnun değilim.Sakın ola sınırsızdan sınırlıya geçmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fexadyn

hattım kablolu başkasanın kullanması nasıl mümkün olur bilmiyorum ama telekoma söliyeceğim gerçi telefonda pek ilgilendikleri yok ama,
    acaba bilgisayrıma virüs yada trojan gibi bişey ggirmiş olabilir mi diyorum ama oda sanırım 14 gb yi indirmez

14 gb olduysa bence downloada asıl çünkü faturana 1024 sınırsızın %25 fazlası kadar borç gelir. Sen çoktan geçmişsin o rakamı. Yani ne kadar indirirsen indir bu saatten sonra en fazla 124 ytl gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    8 ay önce açıldı
    Düzelmeyen internet hızı!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.