kota sorgulama sayfasını açıyorum kullanıcı adı yazan yere telefon numaram xxxxxx@ttnet yazıyorum şifre kısmınada gene telefon numaramı yazıyorum güvenlik kodunuda yazıyorum ama giriş başarısız diye yazı çıkıyor aralığın 22 sinde abone oldum o zamandan beri kota sorgulama yapamıyorum..
bu formu tam doldurunca acması gerekır. kayıt olurken almış oldugunuz verilere göre acmıyorsa eger , sistemde klasik bir hata sözkonusudur. düzelir bir ara.
o sisteme en son giriş yapmayı babilliler başarmıştı. asırlardır o siteye kimse giremedi. giren de dönemedi. kotalıysan net limiter tarzı kota programları kullanmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: paez
o sisteme en son giriş yapmayı babilliler başarmıştı. asırlardır o siteye kimse giremedi. giren de dönemedi. kotalıysan net limiter tarzı kota programları kullanmanı öneririm.
ben girdim
Bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin.
Ben de girdim şimdi.Sorun yok.
ben neden giremiyorum anlamadım, giriş başarızıs diyor ve aralığın 22 sinden beri hergün deniyorum ama olmuyo. ne iş yaw
kullanıcı adı veya şifre yanlış olabilir şifre genelde 123456 kullanıcı adı da hesabın üzerine bağlı bulunduğu kişinin ilk harfi ve soy adının ilk harfi ve telfon no örnk: ak7125051@ttnet
Bende giremiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme