slm arkadslar ben ilk defa bu ay internete baglandım hesabım 3 gb lık fakat 10 günde dogru dürüst bişey indirmeden 2.6 gb olmuş ilk ay oldugu için mi böyle
yooo ilk ay diye bişi oldugunu sanmıyorum ole bi saçmalık olamaz. gerci bu telekom ne oldugu belli olmazda neyse. farkında olmadan indirmissindir. gözüne gözükmez ama bu olabilir. 1 tane film indirmis olsan 1,5gb zaten gerisini sen hesapla dostum .
hiçbir şey indirmeden günde 8 saat nette gezinsen bile ayda 3gb eder diye duymuştum.
harbiden var mı öyle bişey indirmeden sadece gezinmeyle
beyler suna bi cevap verin bi yerde gördüm bu msn de cam lı görüşmede youtube dan falan bişey izlediginde bile gidiyomuş
evet gider
yani indirdiğin her dosya kotandan yer
yani internetet tv izlesen msn de kamerayla konuşsan kota yer
sürekli kameran açıksa normal
quote:
Orjinalden alıntı: ogsim
beyler suna bi cevap verin bi yerde gördüm bu msn de cam lı görüşmede youtube dan falan bişey izlediginde bile gidiyomuş
herhangi bi resime bile baksan kotadan yer.msn'de kamera olayına girmiyorum bile sömürür resmen.aynı şekilde youtobe gibi video izlenebilen sitelerde de fazla dolaşma.3 gb kota ile ancak böyle forumda dolaşılır maalesef
baktıgın resimden falan peki çocugun biri yer diyo ya peki 3gb gectiginde ne kadar bindiriyo 1gb daha fazlası ne kadar oluyo ki acaba
o kadar da kötü değildir arkadaşlar..her gün en az 3-4 saat internette geziniyorum..Arada sırada da download yapıyorum..Msn ile arada bir görüntülü sohbet yapıyorum.. Kotada sınırı hiç geçmedim..(Biraz kasıyoruz tabii kotayı geçmeyelim diye..). Ama, ses ve görüntü bulunan her içerik, kotanın çabuk dolmasına sebep olur.. Unutmamak lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: ogsim
baktıgın resimden falan peki çocugun biri yer diyo ya peki 3gb gectiginde ne kadar bindiriyo 1gb daha fazlası ne kadar oluyo ki acaba
1gb geçersen 10 ytl olması lazım
bu 1mbit olayı daha çok insanı yakacak ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar parayı nerden kazanacaklarını.linux live cd lerin bile 700mb.normal releaselerin 3-4 hatta 10gb oldugu bu dönemde kota miktarına bakın.linux piyasada yokki illa gidip korsan cd cileremi para verelim yani.bedava olan bir işletim sistemi için
peki bu ne zaman sıfırlanıyor ille 1 ay gecmesi mi lazım yoksa ayın birinden birine mi ben mesela ayın 15 inde baglandım ilk olarak ne zaman sıfırlanır bide fatura ne zaman gelir
bende fazla bişey indirmiyorum ama çok video izliyorum yotube'den video izlemek bile kotayı doldurabiliyomuş.
işte bunun bu kota sorunu nedeniyle 512 sınırsız kullanıyorum..
arkadaşım aynı bela benim başımdada var.. Gunluk 12 saat civarı acık bilgisayarım ve bazen hiç bir sey indirmiyorum ama kotayı hep 4 veya 5 gb asıyorum :D nasıl oluo bu annamış deilimim hala.. Onceden sınırsız kullanıyodum keşke diyorum değiştirmeseydim..
sadece dolaşmak ile kota 4-5 GB aşılmaz.virüs girmiş olabilir.ağ bağlantıları durum ekranından gelen baytları kontrol et. ekran sabit dururken gelen bayt miktarı artıyormu. benim başıma geldi.internet explorer kapalıyken gelen bayt sürekli artıyordu.kapatmasam 1 saatte 30-40 milyonlara çıkacak.tarama yaptım.virüs çıktı. sanırım şimdi düzeldi.
ben gecen ay 5 gb olmuş fazla bişey indirmiyorum bu ayda 2 hfta oldu bidaki aya atladı fatura 2hftada 15 gb olmuş gine aşıcam ya nasıl oluyo bu ya bişey indirmiyorum ki viruşleri tarattım buldu ama etki etmedi kotaya hala yardıryo kota durduramıyoruzz 3 kişi kullanıyorum ama kimse bişey indirmiyoo sorun ne acaba of ya dei olucam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme