Ya benim koya şu an 7.569 buradada kalmaz 8 9 falan olur rahat (knight varya şu knight hep ondan) :D nese böle bi program varmı yani downloadı engelleyici diyelim ben ayarlıom 6 olunca dursun diyecem 6 olunca internet açılmayacak hiç bişe yapamayacan özelliklede knightye girmeyecen böle bişe varmı ?
harçlığından kestirip ayda 20 lira daha verecen kotadan kurtulacaksın çözüm bu
ya o programı googlede aradım bulamadım onun tam adı ne kotadan kurtulacan ytazdım googlede öle bi program yok
Öle bir program yok arkadaşım.Kotana daha fazla miktarın girmesini istemiyorsan ay sonuna kadar pcyi açma
arkadaşım telekomun hizmeti var ne kadar dowloand yaptığını ve upload yaptığını gösteriyor istersen orayı kullanabilirsin
Walla bu siteye girip post atman bile kotanı aşıttırıyor bilesin :) arkadaşın dediği gibi ya 20 lira daha fazla vercen ya da kapat bilgisayarı faturan kesilene kadar açma
keşke öyle bi pro olsa
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
Öle bir program yok arkadaşım.Kotana daha fazla miktarın girmesini istemiyorsan ay sonuna kadar pcyi açma
ya sağdece şaka yaptım üff bea 7.634 oldu :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme