Şimdi Ara

kotayı 12gb aştım ücret ne kadar gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benm 4 gb kotalı internetim var. bu ay 18gb oldu kota. tam emin değilim ama belli bir yerden sonra giyat artmıyordu heralde. 61 lirada takılıyodu. yani ben 10 gb olduktan sonra istediğim kadar indirebilirim 60 liradan fazla gelmez değil mi? yanlsım varsa söyleyin lütfen çünkü intikam için kotaya yüklenirsem ve 100+ fatura gelirse bi daha internet göremem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNeTLi_tr

arkadaslar benm 4 gb kotalı internetim var. bu ay 18gb oldu kota. tam emin değilim ama belli bir yerden sonra giyat artmıyordu heralde. 61 lirada takılıyodu. yani ben 10 gb olduktan sonra istediğim kadar indirebilirim 60 liradan fazla gelmez değil mi? yanlsım varsa söyleyin lütfen çünkü intikam için kotaya yüklenirsem ve 100+ fatura gelirse bi daha internet göremem :D

Benim 11Gb oldu foruma konusunu açtım 60tl'den fazla gelmez dediler

Asıldım downlaod'a ben de

86GB'ta şu an

Eğer dedikleri gibi çıkmazsa..

• 50-60 anca gelir. madem aşıyorsun sınırsız yaptır
  • ttnet sitesinden alıntıdır:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
  • 62 lira en fazla diye biliyorum
  • Ben yazmaktan sikildim haziranda 161gb dwnload yaptim 1mbps 4gb paketle 56.50 lira fatura geldi
  • tamam sağolun bende asılıyorum o zaman. bide son bi sorum var. benim internet 1mb 4 gb lık tarife ama sonra ttnet bi kampanya çıkardı. ayn tarife fiyatı üzerinden 8mb'e kadar internet diye. simdi benim faturayı 8lik tarifnin %25ine göre ayarlamazlar dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet ne kadar hız alırım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Ben yazmaktan sikildim haziranda 161gb dwnload yaptim 1mbps 4gb paketle 56.50 lira fatura geldi

"vurdum gözüne " bu demek oluyo demekki:))

olay para olunca kimse güvenemiyo kimseye:))
  • Dikkatini çekerim arkadaş 1mb ile yapmış 1mb sınırsız paket 45 ytl sen 8mb ile yapıyosan ona göre ayarla kendini çünkü ona 45 olan sınırsız tarifesi 10 ytl daha fazla gelmiş uygulanan vergiler yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.