Şimdi Ara

kotu bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konuyu bizim evdeki internetin bende oluşturduğu düşünceyi yazmak için açtım sadece. Bizim eve bizimkiler 1.5 yıl önce bana dahi sormadan(kendileri daha çok telefondan girerler) internet aldılar turktelekomdan 2 yıl taahhütlüymüşmüş 16mbps 50gb akk'li (buraya dikkat kotasız haa) düz internet işte 2008 yılından kalma internettir kendileri. Eskiden ay başını beklerdim bir şeyler yapmak için şimdi ay başı geliyor farkında olmuyorum gerçi arada 720p açıyor yalan yok ay başların da ama yine 480 standart yine hız aynı hız, arkadaş eskiden hiç olmazsa bir ay başımız vardı o da yok artık. Bu da benim internetim hakkımda düşüncelerimdir. Yakında boşolacam kendilerinden diye ümit ediyorum

• ttnet kullanıyorum oyunlarda sürekli lag var ama oyun oynamıyorum zaten. film izlerken tam 1 senedir sürekli hd izliyorum ve her gün 1 film falan izlerim ve sürekli müzik dinlerim. ttnetten baya memnunum ben eskiden durup dururken gitmeler, 144p bile oynatmamalar vs oluyordu son 1 senedir valla çok güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir tek bana mı itici geliyor?
    8 yıl önce açıldı
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.