Şimdi Ara

Kötü bir üniversiteye gideceğinize gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://eksisozluk.com/kotu-bir-universiteye-gideceginize-gitmeyin--7922746?a=popular

Forumdaki genel görüşü biliyorum da linkte farklı cevaplar gördüm  

• Yani, dediği pek yanlış sayılmaz. Uyduruktan bir yere gidip 4 yıl kaybedeceğine meslek okuluna git iş sahibi ol mantığı ile haklı, ama işverenlerin ve bazı devlet kurumlarının diploma önkoşulu koymasından bihaber olduğu için haksız. Çoğu kişinin amacı masabaşı iş bulmak, çoğu kurum da üniversite mezuniyet şartı arıyor. Haliyle insanlar bu okullara yöneliyor, yoksa kendileri de farkında bu tarz "üniversite"lerin ne kadar dandik yerler olduğunun. Çoğu kişinin amacı iyi kötü bir diploma alıp işe girmek olunca durum değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 5 Ocak 2025; 11:47:51 >
  • doğrudur, kötü bir üniversiteye gitseydim yaralıpanda ile tanışamayacaktım.

edit: konuyu özgür demirtaş başlatmış, 206 üniversitenin de ilk 100'e girme durumu olabilir, temkinli yaklaşmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Ocak 2025; 13:23:30 >
  • Doğru diyor. türkiyede okunacak üni sayısı 2 elin parmağını geçmez.

• Doğru.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle doğru. Önlisans okumak daha iyi kötü yerde hele ki bir de boş bir bölümde 4 yıl zaman öldürmektense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri acılın ben rehber ogretmenim yazmis, sen bisey bilsen zaten rehber ogretmeni olmazsın lafının en ufak degeri yok a  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Net şekilde doğru söylemiş taşrada harita kadastro matematik fln okuyanlar tanıdıklar var tek amaçları kız tavlamak bunlar için gereksiz ödenek harcanıyor zaten hemen hemen hepsi işsiz kalacak yada okudukları bölümle alakasız bir meslek yapacak hatta taşrada tıp okumama rağmen taşrada bazı üniversitelerin tıp fakültelerinin kapatılmasının da gerektiğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 5 Ocak 2025; 18:12:9 >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

bazı taşra tıplar oldukça iyi yalnız. onlara taşra denmesi çok üzücü.

• Doğru diyorsun İnönü Atatürk gibi taşra denilen tıp fakülteleri nişantaşı tıptan fln kat kat daha iyi

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

tasrada ondan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.