Şimdi Ara

Kötü tıplardan yatay geçiş yapmak isteyen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
19.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam öyle çok çalışıp başka tıpa geçmek var mı???
  • kötü tıp nedir ya sivas erzurum dicle inönü bunlar uludag ayarında tıp fakülteleri hatta begenmediginiz van bile çok köklü ve iyi bir üni.balıkesir tıp biyofizik dalı bile yok 50 yataklı geçici bir hastanesi var ve bir ara kapanması gündemdeydi ama gel gör ki puanı hepsinden yüksek .iyi bir tıp egitimi istiyorsan ve şehir önemli degil diyorsan git doguya .geçişide kafanızdan atın çok zor geçiş yapmak

bknz:http://www.drtus.com/yeni/m/anasayfa.php?sayfa=forumlar&islem=konuoku&cat_id=8&forum_id=74&topic_id=95825
  • Arkadaşım yapan yapabiliyor sonuçta hem Hacettepe çapa falan olmadıktan sonra bütün tıplar aynı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü tıp derken ne kastettiğimi söylemiştim yukarıda bu kadar da kızmayın Ben üni adına da önem veriyodum size saçma gelebilir. Hiç aklımda yokken bi anda bu tıpları düşününce fikir alıyorum işte. Sadece yatay geçişe güvenip yazmıcam zaten bunu da söylemiştim sanırım. Gittiğim zaman pişman olamayacağım bi şehir için uğraşıyorum ya da ank diş yazıcam bu da hep aklımda. Ama olur da tıptan memnun kalıp üniyi şehri beğenmezsem iyi bi üni istersem diye merak ettim aramızda var mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

Arkadaşım yapan yapabiliyor sonuçta hem Hacettepe çapa falan olmadıktan sonra bütün tıplar aynı bence

Ben de öyle düşünüyorum da bazı yönlerden artıları var işte. Benim için en iyisini seçmeye çalışıyorum. Pek seçeneğim de yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryam06

hocam öyle çok çalışıp başka tıpa geçmek var mı???

Evet sıralaman tutuyosa ya da farklı koşullar oluyo bazıları hem lys puanını hem ortalamanı hesaba katıyo
  • Aynı durumdan bende muzdaribim arkadaşım benimde yaşadığım yerden biraz daha düşük tıplar kalıyor dişe cesaret edemem zaten tıptı düşüncem tabi bence eğitimleri hemen hemen aynıdır ama bazılarında yatay geçiş kolay bazılarında ise çok zorluyorlar ama benimde çok bilgim yok

• Ucretlide de gecis yapilabiliyor mu biliyor musun acaba?? :/

• selosdinc S kullanıcısına yanıt
    Oyle bir kural mi var? Ortalama cok iyi olsa bile ona bakiyorlar mi hala??

• Arastir dostum konuyu acmadan yök ün anasitesine gir

• quote:

Orijinalden alıntı: selosdinc

Arastir dostum konuyu acmadan yök ün anasitesine gir

Araştırıyoruz biz de heralde. Torpil de oluyo diye okudum bişeyler. Forumda var mı yapan merak ettim o yüzden açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

kötü tıp nedir ya sivas erzurum dicle inönü bunlar uludag ayarında tıp fakülteleri hatta begenmediginiz van bile çok köklü ve iyi bir üni.balıkesir tıp biyofizik dalı bile yok 50 yataklı geçici bir hastanesi var ve bir ara kapanması gündemdeydi ama gel gör ki puanı hepsinden yüksek .iyi bir tıp egitimi istiyorsan ve şehir önemli degil diyorsan git doguya .geçişide kafanızdan atın çok zor geçiş yapmak

bknz:http://www.drtus.com/yeni/m/anasayfa.php?sayfa=forumlar&islem=konuoku&cat_id=8&forum_id=74&topic_id=95825

aynen katılıyorum...Ah bu insanların KÖTÜ TIP dedikleri yerdeki , başbakanın kbb doktoru olan insanların olduğu insanları küçük görüp , KÖTÜ TIP demeleri gerçekten öyle saçma ki.... KÖTÜ TIP diyen arkadaş için diyorum tıpa mıpa gelme zaten. Allah akıl fikir versin ne diyim. KÖTÜ TIP dediklerin yerlerden 2010 da tus birincileri çıktı.... Araştırmadan bol keseden atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartilage

quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

kötü tıp nedir ya sivas erzurum dicle inönü bunlar uludag ayarında tıp fakülteleri hatta begenmediginiz van bile çok köklü ve iyi bir üni.balıkesir tıp biyofizik dalı bile yok 50 yataklı geçici bir hastanesi var ve bir ara kapanması gündemdeydi ama gel gör ki puanı hepsinden yüksek .iyi bir tıp egitimi istiyorsan ve şehir önemli degil diyorsan git doguya .geçişide kafanızdan atın çok zor geçiş yapmak

aynen katılıyorum...Ah bu insanların KÖTÜ TIP dedikleri yerdeki , başbakanın kbb doktoru olan insanların olduğu insanları küçük görüp , KÖTÜ TIP demeleri gerçekten öyle saçma ki.... KÖTÜ TIP diyen arkadaş için diyorum tıpa mıpa gelme zaten. Allah akıl fikir versin ne diyim. KÖTÜ TIP dediklerin yerlerden 2010 da tus birincileri çıktı.... Araştırmadan bol keseden atmayın.

Tamam gelmem abi iyi misiniz. Ne demek istediğimi zaten söylüyorum başlık bu uzun uzun ist ank dışındaki tıplar mı diyim? Eğitim açısından elbette farklılıklar oluyo. Beni tanımadan yorum yapıyosun. Ben doğuya da gittim ve gerekirse orda da görev yaparım. Doktor olduğumda da bütün insanlara saygıyla yaklaşırım. Oku bakalım hiç demiş miyim bu üni böyle kötü buranın insanı böyle kötü. Tercih dönemindeyim yeterince kararsızım daralıyorum zaten insanın canını sıkıyosunuz ya. Üni araştırırken de eğitimine bakıyorum Sivası herkes kötüledi 40yıllık üni eğitimi iyi diye gidicem insanları umrumda değil. Doğuyu neden düşünmüyorum çünkü ankaradayım ayda bi gelmek isterim evime en yakındakilere baktım. Birçok doğu iline de gittim oradaki insanlar bana sadece farklı geldi kimseye de ne yobaz dedim ne bişey. Her neyse cevap vermezseniz sevinirim ben benim ve ailem için en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum sadece yardımcı olmayaksanız lütfen yazmayın

• Yatay gecis icin hergun calisman lazim ayrica sivastan yatay gecis zor nedeni ise programin farkliligi genelde ucte tek tuk oluyor

• İlk sene geçiş yapmak zor diyorlar ne kadar doğru hiç bildiğiniz bir örnek var mı ilk seneden sonra geçen

• quote:

İlk sene geçiş yapmak zor diyorlar ne kadar doğru hiç bildiğiniz bir örnek var mı ilk seneden sonra geçen

Ben de duydum onu sanırım şeyden dolayı ilk sene dersler daha hafif olduğu için herkes bu sene uğraşıyo yatay geçiş için ctf sayfasında var kazananlar ortalamalar baya uçuk ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

Yatay gecis icin hergun calisman lazim ayrica sivastan yatay gecis zor nedeni ise programin farkliligi genelde ucte tek tuk oluyor

Programdan kasıt nedir komite değil mi o da?
  • Ders programı yani müfredat farklılığı.Tıpların %99'u ilk sene anatomi alır ama cumhuriyette o yok,anca dönem 3te müfredatlar eşitleniyor bildiğim kadarıyla o yüzden yatay geçiş zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensoberynölmemeliydi

Ders programı yani müfredat farklılığı.Tıpların %99'u ilk sene anatomi alır ama cumhuriyette o yok,anca dönem 3te müfredatlar eşitleniyor bildiğim kadarıyla o yüzden yatay geçiş zor.

Hayy ya
  • quote:

Arkadaşım yapan yapabiliyor sonuçta hem Hacettepe çapa falan olmadıktan sonra bütün tıplar aynı bence

hocam peki Cerrahpaşa?

benim şu an puanım çapaya da Cerrahpaşa ya da yetiyır ama Cerrahpaşa yazmayı düşünüyorum..sence yanlış mı yapıyorum_?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.