Şimdi Ara

Kötü tıplardan yatay geçiş yapmak isteyen? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
19.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Marla

quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

Yatay gecis icin hergun calisman lazim ayrica sivastan yatay gecis zor nedeni ise programin farkliligi genelde ucte tek tuk oluyor

Programdan kasıt nedir komite değil mi o da?

Hayır, bizimkı hacettepeyle aynı dıye bılıyorum(oyle demıslerdi tam bilgim yok) cogu universite anatomıyı 1 de alır (2.dönem) ama biz 2.sınıfta başlıyoruz.Ama bize kıbrıstan ve mevlanadan yatay geçişle gelenler oldu onlar anatom gorduler mesala.Ama şunu diyim yatay geçis cidden zor gorundugnu gibi degıl her gun gunu gune çalısman lazım o yüzden yatay geçiş yaparım kesın dıye tercih yapma.
  • quote:

quote:

quote:

Yatay gecis icin hergun calisman lazim ayrica sivastan yatay gecis zor nedeni ise programin farkliligi genelde ucte tek tuk oluyor

Hayır, bizimkı hacettepeyle aynı dıye bılıyorum(oyle demıslerdi tam bilgim yok) cogu universite anatomıyı 1 de alır (2.dönem) ama biz 2.sınıfta başlıyoruz.Ama bize kıbrıstan ve mevlanadan yatay geçişle gelenler oldu onlar anatom gorduler mesala.Ama şunu diyim yatay geçis cidden zor gorundugnu gibi degıl her gun gunu gune çalısman lazım o yüzden yatay geçiş yaparım kesın dıye tercih yapma.

Farkındayım ona güvenmediğim için sürekli bu olabilecek tıplardaki öğrencilerle konuşmaya çalışıyorum bu aralar. Ankdaki üniler ösys puanını da alıyo o yüzden zor ama ctf sadece ort bakıyo sanırım. Uğraşcam sadece. Diş de yazıcam zaten artık hakkımda hayırlısı olur umarım cevap için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farkındayım ona güvenmediğim için sürekli bu olabilecek tıplardaki öğrencilerle konuşmaya çalışıyorum bu aralar. Ankdaki üniler ösys puanını da alıyo o yüzden zor ama ctf sadece ort bakıyo sanırım. Uğraşcam sadece. Diş de yazıcam zaten artık hakkımda hayırlısı olur umarım cevap için teşekkürler

Rica ederim

• Bu sınava hangi bölüm için hazırlandıysanız artı ailece coşkuyla sevineceğiniz bölüm neyse oraya girmek için tercih yapın. Şehiri çok da önemsemeyin.
    Çoook çalışmanız gerekiyor yatay geçiş için. Buna hazırlıklı olun. Geçemezseniz de sonuçta yine tıp doktoru oluyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi için de hazırlanmadım. Tıp için çalışsam bu kadar berbat gelmezdi sanırım. Ailem de bana bırakıyolar ama doktor olmam daha mutlu edecek sanırım. Ben de Ank dişe Hacettepe tıpa gitmeye çalışcam. Belki o zaman karar verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraki Dt -- 2 Temmuz 2014; 3:36:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartilage

quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

kötü tıp nedir ya sivas erzurum dicle inönü bunlar uludag ayarında tıp fakülteleri hatta begenmediginiz van bile çok köklü ve iyi bir üni.balıkesir tıp biyofizik dalı bile yok 50 yataklı geçici bir hastanesi var ve bir ara kapanması gündemdeydi ama gel gör ki puanı hepsinden yüksek .iyi bir tıp egitimi istiyorsan ve şehir önemli degil diyorsan git doguya .geçişide kafanızdan atın çok zor geçiş yapmak

bknz:http://www.drtus.com/yeni/m/anasayfa.php?sayfa=forumlar&islem=konuoku&cat_id=8&forum_id=74&topic_id=95825

aynen katılıyorum...Ah bu insanların KÖTÜ TIP dedikleri yerdeki , başbakanın kbb doktoru olan insanların olduğu insanları küçük görüp , KÖTÜ TIP demeleri gerçekten öyle saçma ki.... KÖTÜ TIP diyen arkadaş için diyorum tıpa mıpa gelme zaten. Allah akıl fikir versin ne diyim. KÖTÜ TIP dediklerin yerlerden 2010 da tus birincileri çıktı.... Araştırmadan bol keseden atmayın.

Tamam gelmem abi iyi misiniz. Ne demek istediğimi zaten söylüyorum başlık bu uzun uzun ist ank dışındaki tıplar mı diyim? Eğitim açısından elbette farklılıklar oluyo. Beni tanımadan yorum yapıyosun. Ben doğuya da gittim ve gerekirse orda da görev yaparım. Doktor olduğumda da bütün insanlara saygıyla yaklaşırım. Oku bakalım hiç demiş miyim bu üni böyle kötü buranın insanı böyle kötü. Tercih dönemindeyim yeterince kararsızım daralıyorum zaten insanın canını sıkıyosunuz ya. Üni araştırırken de eğitimine bakıyorum Sivası herkes kötüledi 40yıllık üni eğitimi iyi diye gidicem insanları umrumda değil. Doğuyu neden düşünmüyorum çünkü ankaradayım ayda bi gelmek isterim evime en yakındakilere baktım. Birçok doğu iline de gittim oradaki insanlar bana sadece farklı geldi kimseye de ne yobaz dedim ne bişey. Her neyse cevap vermezseniz sevinirim ben benim ve ailem için en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum sadece yardımcı olmayaksanız lütfen yazmayın

Kardeşim ben herkese yardım etmeye çalışan birisiyim.. Ama o başlığı görünce sinirlendim haliyle çünkü öyle birşey yok. Kötü tıp ibaresi o kadar yanlış ki. Benim takıldığım nokta o.

• quote:

Var mı acaba. Ya araştırırken çok sıkıldım artık. Ben tıptan da emin değilim kesin diş yazcam derken şuan kötü tıplar iyi gelmeye başladı. Yatay geçişin zor olduğunu biliyorum olmazsa da o ünide kalırım tam olarak karar verirsem ama istersem çok iyi çalışabileceğimi düşünüyorum. sıralamam 14,5k Sivas Tokat Zonguldak Hatay gelebilir bunlar dışında önereceğiniz üniler varsa söyleyebilirsiniz. Sivas köklü olduğu için beğeniliyo ama şehir olarak yapabilir miyim bilmiyorum. Hangi üniler ortalamaya bakıyo araştıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Sanırım lys sıralamasıyla hepsi yapıyo. Bide sistemler uygun olmalı deniliyo falan. Bi tarafım da niye uğraşıyosun yaz ank diş diyo ama daha sonra pişman olmaktan korkuyorum

""" KESİN DİŞ YAZCAM DERKEN ŞUAN KÖTÜ TIPLAR İYİ GELMEYE BAŞLADI """ yazmışsın ya bu başlık değil ... Bu cümle senin başlığında yer alan bir şey değil kardeşim Zihninde olan birşey... Şu mubarek gunlerde , çok kaliteli insanların ve hocaların olduğu okulları kazanmadan KÜÇÜMSEMEN gerçekten yanlışş...

Ha yardım istiyorsan bende o KÖTÜ dediğin tıplar içinde zikrettiğin fakültelerden olmasa da Ank İst dışında tıpda okuyorum.. Yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartilage -- 2 Temmuz 2014; 11:32:12 >

• Stresli olman , arada kalman da bu yazdığın cümlenin haklılığını açıklamaz kardeşim.
  • Anlatamyyorum ki. Farkynda mysynyz bilmiyorum ama bi typa gidersem e?er o kötü typlardan birine gidece?im kesin yani. Küçümsüyor olsam dü?ündü?ünüz gibi baksam zaten dü?ünmem bile bu ünileri. Orda da iyi hocalarymyz vardyr. Ama hacettepe typtaki bütün hocalar alanlarynda en iyileriyken di?er typlarda 3 falan bu sayy. Genelde küçük yerlere gidip burda proflu?a u?ra?yr ank ist a giderim derler. Bunu kabul ediyosunuzdur heralde. Çok merak ediyorum Ylk bine girseniz madem fark yok bu ünilerle bunlardan birine gitmicek miydiniz? ?ehir yakynly?y da önemlidir ankda ya?amasam ya?ady?ym yerdeki typa gidebilirdim ama bu durumda bunlary dü?ünmem gayet do?al. Ben uzatmak istemiyorum art bi niyet yok ne ba?lyktane di?er yazylarymda de?i?tirmicem ba?ly?y bu yüzden. Sizden önce kendim de demi?tim kötü typ baya çirkin duruyo diye siz bunun üzerine gayet sert bi üslupla yazyyosunuz bu kadar bozulmanyza hiç gerek yok yukaryda da var bu typlardan ö?renciler ben de gitsem eminim böyle bi tepki vermem yani
    @cartilage

• Bende söylemek istediğimi gayet açıkladığımı ve ifade ettiğimi düşünüyorum.. Hala ısrarla KÖTÜ demeye devam ediyorsun. Onca insanın okuduğu yerleri böyle ifadeyle küçümsemen doğru değil. Bozulmakla ilgisi yok , ben Tusa hazırlanan biriyim ... Bozulacak yaşları çoktan geçtik. Ben insanların hiçbir şey bilmediği konularda ahkam kesip kesin cümleler kurmasına anlam veremiyorum.. Krdeşim gidip okudun mu yada gidip gördün mü de oturduğun yerden KÖTÜ diyosun...

Kötü tıp madem çirkin duruyor diye yazdın öyleyse neden hala devam ediyorsun söylemeye , onu da anlamak mümkün değil ??

Herneyse kardeşim ben daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.. Eğer hakkın geçtiyse hakkını helal et... Umarım istediğin bir geleceğe nail olursun. Hayırlı Ramazanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartilage

Bende söylemek istediğimi gayet açıkladığımı ve ifade ettiğimi düşünüyorum.. Hala ısrarla KÖTÜ demeye devam ediyorsun. Onca insanın okuduğu yerleri böyle ifadeyle küçümsemen doğru değil. Bozulmakla ilgisi yok , ben Tusa hazırlanan biriyim ... Bozulacak yaşları çoktan geçtik. Ben insanların hiçbir şey bilmediği konularda ahkam kesip kesin cümleler kurmasına anlam veremiyorum.. Krdeşim gidip okudun mu yada gidip gördün mü de oturduğun yerden KÖTÜ diyosun...

Kötü tıp madem çirkin duruyor diye yazdın öyleyse neden hala devam ediyorsun söylemeye , onu da anlamak mümkün değil ??

Herneyse kardeşim ben daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.. Eğer hakkın geçtiyse hakkını helal et... Umarım istediğin bir geleceğe nail olursun. Hayırlı Ramazanlar

Haklık bi durum yok ben gerçekten anlatamadım size derdimi. Neyse size de hayırlı ramazanlar

• ben orda genelleme yaptım arkadaşım cerrahpaşayı kötüleyen yok herkes biliyor zaten nerelerin üst dereceyle aldığını havanı başka yerde satabilirsin burdan o anlamı mı çıkardın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94102774/tm.htm

hatay tıp hakkında uzunca bir yazı yazdım üstteki linkte.

Ben sivası puanı hatayın altında olmasına rağmen sivası üste yazmıştım geçen sene. Bir anda sivas 1-2 puanla hatayı geçti ve hayay geldi bana. Eğitim olarak karşılaştıracaksak muhtemelen sivas çok çok daha başarılıdır. Şehir olarak sivası bildiğim kadarıyla Hatay daha mahkul bir şehir. Hem sivas gibi soğuk değil (önemsiz görünsede önemli bir faktör) hemde insanı daha az tutucu olması dolayısıyla daha rahat bir hayat yaşayabilirsin. Üniiversite yerleşkesi ve kampüsteyse sivas her türlü döver. çok köklü bir üniversite Hatayın yanında.

Yatay geçiş olarak yaklaşık her sene 2 ve ya 3 kişi yapabilir. 1. sınıfta ortalama kasmak o kadar zor değil ancak koskoca tıpta en çok çalışan 3-5 kişiden birisi olmanız lazım ve de yatay yapabileceğiniz üniversite sayısı çok kısıtlı olacak. Üniversitelerin öncelikle uyum problemi var. Yani öyle 100 ortalamam var her yere gideyim diyemiyorsun. Örneğin bizim üniversiteden adanaya ilk 3 sene geçiş yapamıyorsun ders programları farklılığından dolayı. Bir çok üniversite yata geçişte taban puana bakıyor. %50 taban puan %50 1. sınıfı bitirme puanına falan bakıyorlar. Üniversiteden üniversiteye değişiyor ancak kötü biir puanın olduğu için öyle büyük üniversiteler geçme şansın olmuyor. Yatay geçişte üniversitelerin özerkliği var. İstediği öğrenciyi alabiliyorlar gibi biraz. Yani torpilin varsa güzel yerlere de gçiş yapma olasılığın olmasına rağmen torpilsiz zor gibi.

• Sivas soğuk ama Hatay da çok sıcak Ankara'ya göre. Bu sıralamaya çok da güzel şeyler beklemiyorum zaten ama Hatay ı sanırım tanıdığım Hataylı insanlardan dolayı seviyodum bi sempatim vardı düşünmüştüm. Ama vazgeçtim Hatay dan eğitimi okulun beni nasıl yetiştireceği daha çok ilgilendiriyo Sivas daha iyi bu anlamda. Zor ama Zonguldak da yazıcam şuan en iysi o gibi görünüyo. Yatay geçiş çok zor zaten Ankara daki üniler ösys puanına da bakıyo ctf geçmek mümkün sanırım ama yine yaşadığım yere uzak olcam belki 3te falan geçebilirim onda da alışmış olurum gittiğim üniye belki. Hala diş de düşündürüyo. Hepsini yazıp Allah'a bırakcam hayırlısı artık ne gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraki Dt -- 3 Temmuz 2014; 22:38:24 >
  • Zoraki Dt kullanıcısına yanıt
    ne yazdınz bende sizinle aynı ikilemdeyim merak ettim
  • fasulyee kullanıcısına yanıt
    erzincan tıptaymış pmden konuştuk :)
  • Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redand kullanıcısına yanıt
    Hocam istda yaşıyorum ktü ve bolu abant izzet bü arasında kaldım ktü daha iyi gibi ancak bolu cok daha yakın ktü 18 saat bolu 3-4 saat

Ktü yazılır mı?

Tıplari iceren bir sıralamada ktü13 bolu30

• Hocam seni uyarmak istiyorum.Cumhuriyet tıpın müfredatı farklı olduğu için cumhuriyet tıptan hiçbir yere yatay geçiş ile geçmek YOK.dikkatli ol iyi arastir.

Yatay geçiş yapmayacaksan araştırdığım kadarıyla cumhuriyet tıp çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Hocam istda yaşıyorum ktü ve bolu abant izzet bü arasında kaldım ktü daha iyi gibi ancak bolu cok daha yakın ktü 18 saat bolu 3-4 saat

Ktü yazılır mı?

Tıplari iceren bir sıralamada ktü13 bolu30

Istanbulda olsam bolu yazardim.tipta aileye yakin olmanin önemli olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.