< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kötü üniden neler başarılabilir? (2. sayfa)
-
-
dostum sen bu beyinsiz asosyallere sakın bakma itü odtü gibi yerlerde yüksek lisans yapman imkansız değil çok sağlam ortalama yapacaksın ales +90 yökdil +80 alacaksın o zaman şansın olur ama lisans puanı çok yüksek olmayan ve kontenjanı yüksek olan programlara girebilirsin bunun dışında ytü ingilizce istemiyor ve kontenjanları çok çok fazla ytüde şansın yüksek buralara girersin sonra farklı yollar çizersin kendine
sen bu ruh hastalarına bakma ben kocaelinde okudum bizden öğrenci olarak general electric siemen ford gibi yerlerde çalışan çok kişi gördüm ama bu beyinsizlere sorsan kocaeli sakarya çöp okullar derler bu tipler yüzünden millet mezuna kalıyor bir ton depresyon vs vs
-
adım adım ilerle hedefi direkt abdye koyarsan olmaz önce bulunduğun bölümün sınıfın en iyisi sonra fakültenin en iyisi okulun staj yaptığın yerin vsvs uzar liste
-
yl için yurtdışına gidersin para biriktir hem buradaki yerlerden daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
para varsa amerika yl neden olmasın
-
ne kadarlık para gerekir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 MİLYAR DOLAR
-
Yazdığın şirketlere top unidekiler bile cok zor girebilirken imkansız aşırı yetenekli olmadığın sürece,kpss düşün en garantisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayla Harvard'a da girersin. Amerika yl için yabancı öğrencilere neredeyse hiç burs vermiyor. Doktoraya bakabilirsin
Neden ODTU'de master imkansız?
3.9 üstü ortalama ALES full olsa, TOEFL'ı da fullesen yine mi almıyor ODTU dışarıdan?
-
Mulakat muhabbeti/okulun icinden geleni one atma seyi biraz zorluyor o olayi. 3.7 gpa+98 gibi bir alesle safety olsun diye odtuye master basvurusu atip red yiyen arkadasim var
Bu kötüymüş, tam dediğim tarzda örnek olmasına rağmen red yemiş...
Bilkent'te de var mı aynı olay? Top tier bitirmeyenin tek şansı yurt dışı durum buysa.
-
Eede Marmaradan dusuk siralamali okuldan mezun asistanim yoktu yanlış hatirlamiyorsam
Sakaryadan filan yani fena olmayan taşra unilerden master için sabancı filan kasıp oradan ilerlemek (yapabilen gördüm)
Big4 un küçük şehirlerdeki ofislerinde girmeye kasmak iibf için
Bazı taşra universilerinde belli iyi hocalar var. Onlara yamanıp ilerlemek
Başka seçenekler de vardır da aklıma bunlar geldi.
Hocam kocaeli makine muh nasildir sizce
İyidir.
İtude yuksek yapilir mi hocam
Kou mühendislikleri iyidir okuyan arkadaşlarım var. Makine mühendisliği için kadro gayet sağlam deniliyordu yökten baktım şimdi beklediğimden iyi sağlammış harbi. Yl için hangi okula gidersen git öncelikleri kendi öğrencileridir. Torpilde maalesef fazlaca dönüyor. Ama iyi bir profille gidersen alınma şansın neden olmasın? Forumda geçen günlerde bi arkadaşı gördüm kou ie mezunu şu an odtü de yl yapıyordu. Taşra bi üniden mezun olsan imkansıza yakın derdim çünkü dersleri vermesi harbiden çok kolay orda ya Ama kou taşra değildir. Ama benim hedefim yl yapılacaksa yurt dışıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X