< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kötü üniden neler başarılabilir?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
infernixten daha başarılı olursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ODTÜ de master imkansız
İTÜ için ise not ortalaaman 3.80
ALES de 97 98 olursa olabikşr gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yl için hem yks sıralaması hem de not ort hem ales mi bakıyorlar?
-
%99 hiçbiri olmaz
Taşra üniversitesiyse %90 hiçbiri olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neden yüksek lisans için yks sıralamasına bakıyorlar mı?
-
ALES
Bazı üniler dil belgesi ister
Not ortalaaması
Tavsiye mektubu
Ayrıca mülakat var
gerçekçi olmak gerekirse
taşra üniversitesinden %95 olmaz
seni yüksek lisansa kabul edecek okullar da mezun olduğun okullara bakacak
iş dünyasındaki mühendis yöneticilerin çoğu boğaziçi odtü itü mezunu ister istemez kendi mezunlarını alacaklar
taşra üniversitesinin dil eğitimi çok zayıf sadece bu konu bile seni oldukça geri plana atacak
-
nobel ödülü cart curt
-
YL için bilemem de Facebook,Google’a yani FAANG girmen imkansıza yakın.İyi IT firması da keza öyle.Hele taşra endüstriyle hiçbir yere giremezsin
Neden bu kadar yüksek hayallerin var
Halic üniden hayatımda gördüğüm en iyi cfo çıkmıştı ama milyonda birdir cidden goated bi elemandı alan yazılım
Olum bu hayalleri kim sokuyor kafanıza Instagramda kişiler gelişim koçluk sayfalarını bırakın.
Taşra endüstriyle ne yapılır ki o zaman?
-
Mülakatta iyi üniden gelmeyenleri eliyorlar mı?
-
Küçük fabrikalarda düşük ücrete üretim planlamacı olursun başka da bir şey olmaz.Ha illa ki üst düzey kurumsallara da giren vardır da binde bir falandır.
kpss
-
Başa sap olmayı bu ölçekte değerlendiriyorsan neden iyi bir üniversiteye girmeye çalışmadın? Lisede bile kendine background yapman lazımdı bu hedefin için.
Genelde taşrada mühendislik okuyanlar mezun olduktan sonra bir şirkete gireyim ayda 4 asgari kazanayım yeter kafasında düşünür. Sen ise global sektörde girmesi en zor şirketleri yazmışsın. Bence bireysel olarak kendini geliştirmene bak. Sertifikalar, stajlar kovala. İşe gir deneyim kazan. Bir bakmışsın kendi girişimin olur güzel paralar kazanırsın.
infernixten daha başarılı olursun
|
Olum bu hayalleri kim sokuyor kafanıza Instagramda kişiler gelişim koçluk sayfalarını bırakın.
|
nobel ödülü cart curt |
dostum sen bu beyinsiz asosyallere sakın bakma itü odtü gibi yerlerde yüksek lisans yapman imkansız değil çok sağlam ortalama yapacaksın ales +90 yökdil +80 alacaksın o zaman şansın olur ama lisans puanı çok yüksek olmayan ve kontenjanı yüksek olan programlara girebilirsin bunun dışında ytü ingilizce istemiyor ve kontenjanları çok çok fazla ytüde şansın yüksek buralara girersin sonra farklı yollar çizersin kendine sen bu ruh hastalarına bakma ben kocaelinde okudum bizden öğrenci olarak general electric siemen ford gibi yerlerde çalışan çok kişi gördüm ama bu beyinsizlere sorsan kocaeli sakarya çöp okullar derler bu tipler yüzünden millet mezuna kalıyor bir ton depresyon vs vs |
Benzer içerikler
- organik kimya fasikül önerisi
- sosyal bilimler testinde din kültürü ve ahlak bilgisi sorularini veya ilave felsefe sorularini cevaplandirma durumu:
- en zor ayt matematik soru bankası
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- sınav dönemi vitamin takviyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X