Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ticket in cevabını yazdım diyenler zahmet olmazsa ss olarak orjinal mesajı koyabilirlermi.Böyle çok diyenler oldu 17 Haziran hakkındada , ama sonuç ortada .. Bana bu laflar artık ben inandırıcı gelmiyor kusura bakmayın ... Kullanmak istemediğim bi cümle ama no ss no güven
  • BENDE SİZE BİR KANIT GÖSTEREYİMhttp://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=130347 GİRİN VE OKYUUN MODUN SÖLEDİĞİNİ HERKEZE TŞK.
  • paint olmadığından ss yollayamıyorum ama 1 server için yalan söylecek kadar kişiliksiz biri deilim
  • ya hemen ortalığı heycanlandırmayın.her yeni server gelmeden 1-2 hafta önce resmi sitere "new world coming !" diye haber verirler.haber vermedende server fln açılmaz.bence henüz açılmıcak.adam kafasına göre bişiler sölemiş işte...
  • geldi geldi start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 15:20:12 >
  • eğer üyelik alınmıyosa demektirki yeni server geliyo yakın zmnda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

ya hemen ortalığı heycanlandırmayın.her yeni server gelmeden 1-2 hafta önce resmi sitere "new world coming !" diye haber verirler.haber vermedende server fln açılmaz.bence henüz açılmıcak.adam kafasına göre bişiler sölemiş işte...

bu kadar kanıtı yanlış olduğu kanıtlayan bişiler göster bana öle konuş tmm diyim
  • kanıtı görecez bakalım.çarşambaya kadar gelmesse o zmn soracam hesabını...
  • bügün SaaT 5 Zor
  • beyler çok lag var serverlarda demin x3deydim 2 dakka lag vardı :D
  • GEne GElmez Bence orda aciklamaya inanmayin derim ben
  • arkadaşlar bu sefer geliyor galiba.

ben karus mage aciorum. 24 saate yakın online olacağım. aoe ex kasmak isteyen arkadaşlar varsa (uzun süre takılacak) özel msg atabilirler.
  • bugün gelmez bence
  • *Her Lag Yeni Server Değil
    *Her Dc Yeni Server Değil
    *Her Oyunun Kapanışı Yeni Server Değil
    *Her Bug Yeni Server Değil
    *Accont Alamamk Yeni Server Deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

*Her Lag Yeni Server Değil
    *Her Dc Yeni Server Değil
    *Her Oyunun Kapanışı Yeni Server Değil
    *Her Bug Yeni Server Değil
    *Accont Alamamk Yeni Server Deil

bencede...yazdığıklarım sadece bazı kişilere göndermeydi inş yerine ulaşmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

xigenon gmi galiba belgesel indiriyo dcler sıklaşmaya başladı ne dersiniz geliyomu kafası göründüüüü geliyoo

Kafası göründümü?
    İyişallah yeni server gelir başlarım bende
    Son oynuyacağım character bu olacak..

• Terminator_3

Su ticketin ss sini yollasana bir bilgisayarada nasıl paint olmaz anlamıs değilim + iyi post kastın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

Terminator_3

Su ticketin ss sini yollasana bir bilgisayarada nasıl paint olmaz anlamıs değilim + iyi post kastın hayırlı olsun

Harbi Bi SS iyi olurdu
  • yokmuş arkadaşta paint.
  • Yha walla deli olurum olmasssa o kdr pre cektik cash cektik olmassa cildiririm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.