Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

quote:

Orjinalden alıntı: NS4K

quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Yarın Değil Çarşamba Sabahı

En geç çarşamba sabahı!

ben bu oyunda bildiğim kadarıyla hiçbi server sabah gelmedi.akşam 9-12 arası gelmesi lasım...

Herşeyin bir ilki vardır
  • herkkkeeeessss yeni server beklio olaya bak bea, görünüş o ki bi hafta sora millet +60 olcak :) yerni server açılnca bütün millet hücüm etcek yine işalah çok falza lag olmaz....

işalah gecelin gelir yerni server bölece -15 oyuna giremes gecelin bizde sabaha kadar kasar kurtulurz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

herkkkeeeessss yeni server beklio olaya bak bea, görünüş o ki bi hafta sora millet +60 olcak :) yerni server açılnca bütün millet hücüm etcek yine işalah çok falza lag olmaz....

işalah gecelin gelir yerni server bölece -15 oyuna giremes gecelin bizde sabaha kadar kasar kurtulurz....

Lag eLbet oLucak..!
  • No SS No Güven Kaynak Nerde ??

Şaka Şaka Saol Gereksiz Topiclerden Bizi Kurtardığın İçin Gerçi Yarın Açılmazsa Gelecek Topicleri Sayıyorum Hani Saat 5 te gelecekti Niye Gelmedi, Sabahın Köründe Uyandım Yeni Server İçin Böyle ToPİCLER GELECEK YİNE
  • server en geç çarşamba büyük ihtimal yarın açılacaktır bu kadar basit server adıyla ilgili ticketa cvp vermiyolar sabah veya akşam 5 temi gelicek bilmiyorum ama saat 5 te gelicek o kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 14:20:45 >
  • konu sabitlensin pls gerçi aşağıya hiç düşmüo ama olsun
  • Bence Çarşamba Açılır Büyük Restten Sonra
  • Üst konu pls!

Up!
  • beyler bu arada knight da artık paypal la pre veya cash fln alamıyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 18 Haziran 2007; 14:41:04 >
  • 2 Gün Bekleyelim Doğruysa Üst konu Yapalım Buda Hürafe Çıkmasın
  • BEYLER O AÇIKLAYI YAPAN ŞAHIS KESİN BİR ŞEY SÖYLEMEMİŞ . Benim bu fikrim bu demiş Kesin bir sey yok kimseyi yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
  • bence restten sonra eglicek
  • bişi dikkatimi çekti adam şöyle demiş

"The new server will be released at around 11 PST I think, right after maintenance."

adam herkes gibi bi tahmin yürütmüş forum mod u olabilir ama resmi görevli değil sonuçda tmm gelmez kesin demiyorum ama o kadarda umut bağlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

BEYLER O AÇIKLAYI YAPAN ŞAHIS KESİN BİR ŞEY SÖYLEMEMİŞ . Benim bu fikrim bu demiş Kesin bir sey yok kimseyi yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

farkındaysan sonradan ticket cevabı koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 14:59:36 >
  • gold presi olan biri server ismi hakkında ticket atabilirmi cvp cabuk gelirde o bakımdan
  • ben dün ticket attım serverın ne zaman geliceğini yazdılar isminide sormuştum ismini yazmamışlar
    trojka 1. posta yenden baksan ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 15:08:37 >
  • Yha kesim bu 3 gun icinde gelcek mi Silver ve Cash cektim.Kesin yane ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

ben dün ticket attım serverın ne zaman geliceğini yazdılar isminide sormuştum ismini yazmamışlar
    trojka 1. posta yenden baksan ii olur

ticket ı sonradan gördüm ama ticket lara cvp verirken neden resmi bi açıklama yok onu anlamadım..
  • arkadaşlar tşekkürler gerçekten güzel kanıtlar, bilgiler.. fakat anlamadıgım nokta şu; niye sitede yazmıyor yeni server ile ilgili bir haber?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnatoliaRock

Yha kesim bu 3 gun icinde gelcek mi Silver ve Cash cektim.Kesin yane ?

kesin gelicek %90 yarın %10 çarşamba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.