Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sonunda bi yetkili bi kişi tarafından açıklama buldum . ingliz forum ko da gezerken modu acık gördüm ve sordum yeni server ne zaman acılıor diye oda dedi ki saat 11 de (bugün ) serverlar bakım için kapatılacak . O sırada da yeni serverımız gelecek . inş gelir bu da linki belki yanlıs annamıs olabilirim fakat doğru !!
    http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=130347&st=0&gopid=746063&#entry746063
    link yanlıştı düzeltildi

Ticket cevabı
    Hi heytuno28.
    New server is 2-3 days in coming
    Thank You Kol Team

Server en geç çarşamba gelicek ama %90 bi ihtimalle yarın sabah 5 veya akşam 5 te gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 15:10:17 >

• çok güzel o zaman arkadaşlara anlatayım bunu saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

çok güzel o zaman arkadaşlara anlatayım bunu saol
    Ohh sevindim bak mantıklı bir topic
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

Ohh sevindim bak mantıklı bir topic

Alıntıları Göster
    bu gün açılıyo ben günleri karıştırdım ya bugün ya yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator_3

bu gün açılıyo ben günleri karıştırdım ya bugün ya yarın

Alıntıları Göster
    başka yorum yokmu
  • işte abi budur kanıtınız warsa buyrun konu sizindir terminatör e tşk ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

işte abi budur kanıtınız warsa buyrun konu sizindir terminatör e tşk ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

işte abi budur kanıtınız warsa buyrun konu sizindir terminatör e tşk ediyorum.

önemli deil herkes baktım yeni serverla topic açıyo dedim bende bi ing. foruma bakim ve anlattığım gibi oldu vede yazdım
  • quote:

başka yorum yokmu

Alıntıları Göster
    yorum var ii calısma bi de o topigi komple alıp koysan i olurdur türkcesiyle beraber bn anlıom ama burda cogu kisi 12- bu yüzden nyse okumadım ama 11 de gelıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Yatırım

yorum var ii calısma bi de o topigi komple alıp koysan i olurdur türkcesiyle beraber bn anlıom ama burda cogu kisi 12- bu yüzden nyse okumadım ama 11 de gelıo

Alıntıları Göster
    ing. bilmeyenler cümleleri kopyalayıp hemencevir.com a yapıştırarak çevirebilirler
  • quote:

ing. bilmeyenler cümleleri kopyalayıp hemencevir.com a yapıştırarak çevirebilirler

Alıntıları Göster
    çok saol Bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

çok saol Bro

Alıntıları Göster
    TSİ sabah 11:00 mı aksam 11 :00 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

çok saol Bro

Alıntıları Göster
    mod beyler..orda meintancein ardindan gelicek demi$..ve biz dc yedk..o meintance bu meintance olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harDeath

mod beyler..orda meintancein ardindan gelicek demi$..ve biz dc yedk..o meintance bu meintance olabilir mi?

Alıntıları Göster
    11 deymiş adam öle diyo yani amerika saatine göre gmt -4 yani daha 9 saat var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 8:01:36 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Pasifik Saatine Göre Şuan Saat 22:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Pasifik Saatine Göre Şuan Saat 22:00

Alıntıları Göster
    22 deil 02
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet serverlar gitti

• quote:

22 deil 02

Alıntıları Göster
    durun benim kafam bir kızlara bir de hesaba çalısmaz saat kaç oluyor bu şimdi
  • quote:

22 deil 02

Alıntıları Göster
    serverlar 10060 veriyo daha 9 saat var beyler adamlar serverları kapadı şimdi yeni servera uğraşıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 8:06:08 >
  • quote:

serverlar 10060 veriyo daha 9 saat var beyler adamlar serverları kapadı şimdi yeni servera uğraşıyolar

Alıntıları Göster
    NasıL 9Saat Var Yaw ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    millet bu aradda serverin adı anladığım kadarıyla ethos
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.