Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yetkili biri bir açıklama yapmamış nerde yetkilinin açıklaması?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _master

millet bu aradda serverin adı anladığım kadarıyla ethos

Server Adı Adonis

Ethos Olabilir Demiş Adamlar anladıgım Kadarıyla
  • Anaaamm cok heyecanlandım hemen uyelık alıyorum....Su saat işini biri tam solese ya...

Klimalı bir cafeye gidio çömücem valla
  • saat kaçta yani???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 18 Haziran 2007; 8:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Anaaamm cok heyecanlandım hemen uyelık alıyorum....Su saat işini biri tam solese ya...

Klimalı bir cafeye gidio çömücem valla

yeni acilan charlarda ki 3 gun pre kaldirildi galiba
  • Oyun Açıldı
  • Beyler aksam 11 değildir tahminimde öğlen 11.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

yetkili biri bir açıklama yapmamış nerde yetkilinin açıklaması?

Adamın yanında Rutbesi var essek kadar Talos ve Moderator yazıyo
    Uyelıgı mı de aldım saat cevirebilen bir site var mı ya TSİ kac bu 11?

Edit:harDeath o topice bende girdim de bircok kişi daha demin aldık premium vardı dediler ben bir şansımı deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 18 Haziran 2007; 8:15:42 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: V2

yetkili biri bir açıklama yapmamış nerde yetkilinin açıklaması?

Adamın yanında Rutbesi var essek kadar Talos ve Moderator yazıyo
    Uyelıgı mı de aldım saat cevirebilen bir site var mı ya TSİ kac bu 11?

talos cok ost gönderende çıkar root admin yazması lazim altta
  • arkadaşlar tamam iyi güzelde tam bi tarih verilmemişki sadece bakımdan sonra denilmiş bu bakımın bugün olacağını nerden biliyonuz . kusura bakmayın belki yanlı anlamış olabilirim.
  • Ben yine inanamıyorum ama

Size değil tabiiki kanıtı var ama ya kanıt yalansa ?
  • v2 Mod adam Mod birşey bilmese yalan yere bilgi verecegini sanmıyorum...

Ayrıca saate de bir acıklık getirelim buyrunuz efndm:

Zaman cesitli yöntemler kullanilarak ölcülebilir. Ornegin, zamanin gecmesini Günes sisteminde bulunan Yer'in ve diger gezegenlerin yörüngesel hareketlerinin ölcülmesi ile hesaplanabilir (buna Dinamik Zaman adi verilir). Yada Yer'in kendi ekseni etrafinda yildizlara göre dönmesini (buna Evrensel Zaman adi verilir) ölcerek zaman hesaplanabilir. Son olarakta zaman atomlarin osilasyonundan (buna Atom Zamani adi verilir) yararlanilarak zaman ölcülebilir.

Evrensel zaman kisaca UT (Universal Time) olarak gösterilir ve halkin kullandigi zaman birimidir. Buna karsin Evrensel zamanin kesin tanimi cogu kullanicinin kabul ettigi gibi "UT'nin Greenwich Ortalama Zamanina (GMT) esit oldugu" seklinde degildir. Evrencel Zaman, gercekte Greenwich (Ingiltere)'te ölcülen ortalama yildiz zamanidir. Buna ilaveten bu zaman Greenwich'teki ortalama günes zamanina yaklasik olarak esittir.

Bircok astronomik hesaplamalardaki gibi tutulmalar genellikle Evrencel Zaman (UT) biriminde verilir. Bu zamani yerel zamana dönüstürmek icin zaman dilininizin ne oldugunu bilmeniz gereklidir. Kuzey Amerika icin bu degerler asagidaki gibidir:

Atlantic Standard Zamani (AST) = UT - 4 saat
    Eastern Standard Zamani (EST) = UT - 5 saat
    Central Standard Zamani (CST) = UT - 6 saat
    Mountain Standard Zamani (MST) = UT - 7 saat
    Pacific Standard Zamani (PST) = UT - 8 saat

Türkiye Izmit ilimizden gecen zaman dilimi kullanilir ki bu deger +2 saattir. Eger gün isinimindan yararlanilan bir zaman diliminde bulunuyorsaniz bu durumda bu zamana 1 saat daha eklemeniz yani +3 olarak kullanmaniz gerekmektedir.

• ty bende yeni serveri bekliyodum
  • Bu kotu oldu ya hazırlıksız yakalandık Prem de yokmus yeni alınan charlarda
  • beyler türkiye saatine göre akşam 5 te yani 17:00 da gelicek ben öyle biliyom
  • quote:

v2 Mod adam Mod birşey bilmese yalan yere bilgi verecegini sanmıyorum...

Zaman cesitli yöntemler kullanilarak ölcülebilir. Ornegin, zamanin gecmesini Günes sisteminde bulunan Yer'in ve diger gezegenlerin yörüngesel hareketlerinin ölcülmesi ile hesaplanabilir (buna Dinamik Zaman adi verilir). Yada Yer'in kendi ekseni etrafinda yildizlara göre dönmesini (buna Evrensel Zaman adi verilir) ölcerek zaman hesaplanabilir. Son olarakta zaman atomlarin osilasyonundan (buna Atom Zamani adi verilir) yararlanilarak zaman ölcülebilir.

Evrensel zaman kisaca UT (Universal Time) olarak gösterilir ve halkin kullandigi zaman birimidir. Buna karsin Evrensel zamanin kesin tanimi cogu kullanicinin kabul ettigi gibi "UT'nin Greenwich Ortalama Zamanina (GMT) esit oldugu" seklinde degildir. Evrencel Zaman, gercekte Greenwich (Ingiltere)'te ölcülen ortalama yildiz zamanidir. Buna ilaveten bu zaman Greenwich'teki ortalama günes zamanina yaklasik olarak esittir.

Bircok astronomik hesaplamalardaki gibi tutulmalar genellikle Evrencel Zaman (UT) biriminde verilir. Bu zamani yerel zamana dönüstürmek icin zaman dilininizin ne oldugunu bilmeniz gereklidir. Kuzey Amerika icin bu degerler asagidaki gibidir:

Türkiye Izmit ilimizden gecen zaman dilimi kullanilir ki bu deger +2 saattir. Eger gün isinimindan yararlanilan bir zaman diliminde bulunuyorsaniz bu durumda bu zamana 1 saat daha eklemeniz yani +3 olarak kullanmaniz gerekmektedir.

Sende ne anlatmışın yaw.Gören de coğrafyacı sanar.

• Tamam sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

quote:

v2 Mod adam Mod birşey bilmese yalan yere bilgi verecegini sanmıyorum...

Sende ne anlatmışın yaw.Gören de coğrafyacı sanar.

Copy Paste lem
    Ya saati bir turlu cakamadım ya

• saat türkiye saati ile 17:00 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 9:02:44 >
  • terminator ve glave arkadaşlarıma teşekkür ederim bizi bilgilendirdikleri için ve artık üyeliklerde 3 gün pre yk saçmalığı da kesinlikle doğru değildir inanmayan denesin ama gmail hesaptan!..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.