Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Just4spike

kabul ediyorum diyorum sonra yine aynı sayfa açılıyo

ondan sonra tekrar kabul et geliyo ama onaylama kodu sorunlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

adam o kadar uğrasmıs açıklamıs felan kimse bakmıo bile =) herkes ilk mesaja göre gelmis burda yorm yapıo... arkadaslar biras daha dikkatli olalım

server bugun ya da yarın türkiye saati ile 17:00 da gelmesi ihtimali war... ama bu da sadece bi ihtimal çünkü resmi sitede ( resmi forum u kastetmiorum ) herhangi bi açıklama gelmedi su ana kadar... su an için en kuwwetli ihtimal bu gibi gözüküo

çok saol ya açıklamışsın herşeyi evde sinirden patlıyodum ya
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

adam o kadar uğrasmıs açıklamıs felan kimse bakmıo bile =) herkes ilk mesaja göre gelmis burda yorm yapıo... arkadaslar biras daha dikkatli olalım

server bugun ya da yarın türkiye saati ile 17:00 da gelmesi ihtimali war... ama bu da sadece bi ihtimal çünkü resmi sitede ( resmi forum u kastetmiorum ) herhangi bi açıklama gelmedi su ana kadar... su an için en kuwwetli ihtimal bu gibi gözüküo

çok saol ya açıklamışsın herşeyi evde sinirden patlıyodum ya

ne demek

bnde biçok insan gibi su anda yeni server gelsin die bekliorum ama cidden aptal saptal saatt 2 yi 18 geçerken gelcek mis acaba doğrumu gibi topiclerden bunaldım... lütfen bu topiği de gereksiz mesajlarla kirletmeyelim... arkadaş ne güsel arastırmıs bulmus...simdi sabretcces beklicez baska yapabiliceğimis bisi yok zaten

• 41 lvl warrioru 44 yaptım :D bu topici açtığımdan beri
    mesaj yazma süresinden nefret ediorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 11:49:03 >
  • serverın ismi critos olcakmış :D herkes uyduruyo bende uydurim ddim bari
  • quote:

serverın ismi critos olcakmış :D herkes uyduruyo bende uydurim ddim bari

Arkadaş Ticket YazışCwp Gelmiş Diorlarki Resmi Açıklama Yapmadık Sizde Yapıldı Diorsunuz anlamadım
  • yaf herkes bişi uyduruyo ama mod 11 dedi ben modun yalancısıyım ama k2 süpriz yapmaya çalışıyo ronarkta öe çıkmadımı zate kimsenin habei yoktu birazdan bende ticket atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 12:01:38 >
  • quote:

yaf herkes bişi uyduruyo ama mod 11 dedi ben modun yalancısıyım ama k2 süpriz yapmaya çalışıyo ronarkta öe çıkmadımı zate kimsenin habei yoktu birazdan bende ticket atıcam

Yoo Ronarkın Geleceğini 4 Gün Önceden Gm Söyledi
  • ticket atılmıyo k2 ye
  • çok güzel be oley:D
  • arkadaşın nasıl ticket atmış acaba ticketı kaldırmışlar ?
  • ''The new server will be released at around 11 PST I think, right after maintenance.''

jamesjack88 forum moderatörüdür. Bana bazi konularda cok faydasi oldu özelden. Bakımdan sonra dedigine göre çarşamba sabahi 5.30-6.00 gibide acilabilir...
  • beyler ticket cevabı geldi bu 2-3 gün içinde server açılıyomuş hayırlı olsun
  • Arkadasla bilgisi olan bi arkadasımız bana haftalık bakım günlerini we saatlerini yazabilirmi ?
  • höönnnkkk!!!!

bnce k2 de bilmio ne zman açılcaığını
  • beyler artık kesinleşti yarın server bakım günü ama bunun saatini biraz ileri alıp akşam 5 te açacaklar ama ben yanlış anlamış olabilirim sabah 5 ta olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULTARR

Arkadasla bilgisi olan bi arkadasımız bana haftalık bakım günlerini we saatlerini yazabilirmi ?

salı ve 5 ile 7 arasında yapılır(sabah) bunlar uzatıp akşam 5 te yapıcaklar ve serverı açıcaklar
  • tamam saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTARR -- 18 Haziran 2007; 12:23:05 >
  • quote:

beyler ticket cevabı geldi bu 2-3 gün içinde server açılıyomuş hayırlı olsun

ss alalım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.