Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalanmı söliycem ya bi topic için çekemem ss çünkü paint yok bende yarın geliyo ama en geç çarşamba yarın ise sabah 5 te gelmezse akşam 5 te geliyo o zamanda gelmezse çarşamba aynı saatelerde gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 12:26:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

beyler ticket cevabı geldi bu 2-3 gün içinde server açılıyomuş hayırlı olsun

ss alalım...

• Daha önce acılan topiclere girip 'inş acılmaz serwer ınız ' dierek post kasan arkadasları burayada bekleriz
  • Çarşambamı--Salımı
  • quote:

yalanmı söliycem ya bi topic için çekemem ss çünkü paint yok bende yarın geliyo ama en geç çarşamba yarın ise sabah 5 te gelmezse akşam 5 te geliyo o zamanda gelmezse çarşamba aynı saatelerde gelicek

ii ne yzdıgını gonderde bizde gorelim
  • büyük ihtimal salı ama çarşambayada kalabilirmiş ama yarın bence kesin
  • Hi heytuno28.
    New server is 2-3 days in coming
    Thank You Kol Team

Kısa ve öz cevap Bu ticketın bi ksımıdır isterseniz gerisinide yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 12:35:58 >
  • ii hadi bakalım hi heytuna28 yazmasa fake derdim direkte ins. gelir yada gelmesin ya ameliyat olcam daha ben gözleri cizdircez...(sonra knightta yine bozcaz ama nese)bu arada ticketın devamınıda yazarsan belki baska bilgilerde cıkarabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_Me -- 18 Haziran 2007; 12:38:53 >
  • saol +Up
  • benim gözler bozulmadan babama dedim göz doktoruna gidelim dinlendirici gözlük alalım diye gözler sapasağlam ama gözlerim yorulunca gözlüğü takıyom devam
  • quote:

Hi heytuno28.
    New server is 2-3 days in coming
    Thank You Kol Team

Kısa ve öz cevap Bu ticketın bi ksımıdır isterseniz gerisinide yollarım

Hadi Hayırlısı Gene En Resmi Açıklama sende Eline Sağlık
  • serverın isminide sormuştum yazmamış şerefsizler
  • quote:

serverın isminide sormuştum yazmamış şerefsizler

• quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

quote:

serverın ismi critos olcakmış :D herkes uyduruyo bende uydurim ddim bari

Arkadaş Ticket YazışCwp Gelmiş Diorlarki Resmi Açıklama Yapmadık Sizde Yapıldı Diorsunuz anlamadım

1 kere ticketda bugün veya yarın gelmez yazıordu ayrıca ticketlara cwp 1 gün sonra gönderilir yani o ticket en fazla dünün göstergesiydi.
  • tam 5. ticketıma geldi bu cvp :D ben yazıyom adamlar kapatıyo ama sonunda aldım cvbı
  • aslında ticket yağmuruna tutalım k2 yi servera türkçe isim versinler örneğin Turkiye veya Mehmet Osmanli gibi
  • hadi bakalım yeni server nasıl olcak
  • bna nedense bu hafta içinde gelmicekmis gibi gelio ama hadi hayırlısı... işalah bi an önce gelir.... terminator su anda son olarak hangi gün gelio senn bildiğine göre
  • çarşamba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.