Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bole seymi olur acıklama yok onceden... bence yine gelmicek sitede acıklama yapmaları gerekirdi 1 hafta once
  • quote:

Orjinalden alıntı: _master

millet bu aradda serverin adı anladığım kadarıyla ethos

ethos ne ya cips adımı yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

active maili gelmiyo

nasıl gelmiyo daha yeni aldım uyelik...
  • len 5 dk sonra servermi gelcek çok sevindim şimdi iyiki hazıramışım üyeliği active etmemiştim duruyordu öyle
  • bak görmedin galiba önceki yazdıklarımı türkiye saatine göre saat 5 te gelicekkkkk
  • 11:05 suanda oyundayim
  • beyler üyelik alınmıyo
  • bu da fake çıktı
  • Bak bu habere inanırım.Sallamamışın resmi link vermişsin.Teşekkürler.Ama ben ronark'a başlıyacam.
    ZAten dupeyi öğrenirsem dual +10 shard +10 chitin sheell set +3 dual kekuri ring,diğer takılar +10 dex.
    Bunlar en fazla 30 gb eder.Çünkü Ronarkta +7 cleaver 2m pathosta +5 cleaver 2m İyi fikir değil mi??
  • ya siz yazdıklarımı okumuyonuzmu
  • saat 11:10 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SToRmM

bu da fake çıktı

kardeşim sen körmüsün 1000000000000 kere yazdım türkiye saati ile 5 teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee küfretçem şimdi ama bu kadarınıda mı anlamıyonuz a.q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 11:10:36 >

• kabul ediyorum diyorum sonra yine aynı sayfa açılıyo
  • Ya Arkadaşlar Bu Resmi Site Flan Değili Nasıl Biz Türkler DonanımHaber Gibi Bi Sitede Takılıyorsak Onlarda İngiliz Forum Sitesinde Takılıyorlar Nasıl Biz 17 Haziran Yazdıysak Onlarda O Tarihi Wermiş Ayrıca Server 1 Günlük Yapılabilecek İş Değil Salı Günü Restten Sonra Gelebilir
  • ya hiç kimse bnenim yazdıklarımı okumamış ya bugün yada yarın restten sonra gelicek dedim sonradan ama bu akşam 5 te gelebilir veya yarın saat 5 te
  • yeni server da karus olacak warsa birlikte kasalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Ya Arkadaşlar Bu Resmi Site Flan Değili Nasıl Biz Türkler DonanımHaber Gibi Bi Sitede Takılıyorsak Onlarda İngiliz Forum Sitesinde Takılıyorlar Nasıl Biz 17 Haziran Yazdıysak Onlarda O Tarihi Wermiş Ayrıca Server 1 Günlük Yapılabilecek İş Değil Salı Günü Restten Sonra Gelebilir

bu site knightın resmi forum sitesidr
  • Ben Valla Bilmiordum
  • adam o kadar uğrasmıs açıklamıs felan kimse bakmıo bile =) herkes ilk mesaja göre gelmis burda yorm yapıo... arkadaslar biras daha dikkatli olalım

server bugun ya da yarın türkiye saati ile 17:00 da gelmesi ihtimali war... ama bu da sadece bi ihtimal çünkü resmi sitede ( resmi forum u kastetmiorum ) herhangi bi açıklama gelmedi su ana kadar... su an için en kuwwetli ihtimal bu gibi gözüküo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 180nured

saat 11:10 oldu

SEn biraz yazılanları oku 5 te gelciekmıs arakdasım post kasma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.