Şimdi Ara

KoWorld Forumundan Resmi Açıklama New Server İsmi Lazım Değil [sm=s17.gif] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17:00 yani 5 valla ben modun yalancısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 9:05:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

v2 Mod adam Mod birşey bilmese yalan yere bilgi verecegini sanmıyorum...

Ayrıca saate de bir acıklık getirelim buyrunuz efndm:

Zaman cesitli yöntemler kullanilarak ölcülebilir. Ornegin, zamanin gecmesini Günes sisteminde bulunan Yer'in ve diger gezegenlerin yörüngesel hareketlerinin ölcülmesi ile hesaplanabilir (buna Dinamik Zaman adi verilir). Yada Yer'in kendi ekseni etrafinda yildizlara göre dönmesini (buna Evrensel Zaman adi verilir) ölcerek zaman hesaplanabilir. Son olarakta zaman atomlarin osilasyonundan (buna Atom Zamani adi verilir) yararlanilarak zaman ölcülebilir.

Evrensel zaman kisaca UT (Universal Time) olarak gösterilir ve halkin kullandigi zaman birimidir. Buna karsin Evrensel zamanin kesin tanimi cogu kullanicinin kabul ettigi gibi "UT'nin Greenwich Ortalama Zamanina (GMT) esit oldugu" seklinde degildir. Evrencel Zaman, gercekte Greenwich (Ingiltere)'te ölcülen ortalama yildiz zamanidir. Buna ilaveten bu zaman Greenwich'teki ortalama günes zamanina yaklasik olarak esittir.

Bircok astronomik hesaplamalardaki gibi tutulmalar genellikle Evrencel Zaman (UT) biriminde verilir. Bu zamani yerel zamana dönüstürmek icin zaman dilininizin ne oldugunu bilmeniz gereklidir. Kuzey Amerika icin bu degerler asagidaki gibidir:

Atlantic Standard Zamani (AST) = UT - 4 saat
    Eastern Standard Zamani (EST) = UT - 5 saat
    Central Standard Zamani (CST) = UT - 6 saat
    Mountain Standard Zamani (MST) = UT - 7 saat
    Pacific Standard Zamani (PST) = UT - 8 saat

Türkiye Izmit ilimizden gecen zaman dilimi kullanilir ki bu deger +2 saattir. Eger gün isinimindan yararlanilan bir zaman diliminde bulunuyorsaniz bu durumda bu zamana 1 saat daha eklemeniz yani +3 olarak kullanmaniz gerekmektedir.

naptın sen ogul yaw ....

• @cnblby
    Onemlı deil de ben hotmail le aldım simdi prem gelmıcekmı bana?
    @MuMuu
    Cok pis copy paste yaparım hocam
  • eywallah... çok saolun topic... artık bos bos açılan topiclerin de sonu olur işalah bu topic... bisi sölicek olan da girsin burdan sölesin....

eski arkadaslar farkındadır dh hiç iyi ye gitmio durumu... her geçen gün biras daha bos konular açılmaya baslanıo...su server bi an önce gelse de bu konuyla alakalı açılan 10 lar ca topic sona erse artık....

kanıtlarla açdığın bu topic için sana da tekrar teşekkürler

• Sonunda yaa
  • o konuyu bnde okudum simdi " after weekly maintenance" dio adam bu haftalık bakım demek oluo ama haftalık bakım salı günleri olmuyomuydu????
  • Bence bu açıklamaya rağmen bugün geLmez gibi gelio bana.Aslında KO forumun ne kadar doğru söyleyeceği de tartışılır.Eğer geLicek olsa sitede normal haber olarak yazardı ama neyse bakalım görcezzz.Ama insallah gelir ya.Bir de şu 3 gün premium olayı çıktı ben üyelik aldım ama activate etmedim daha pre gelmezse kötü olur.Serverın ilk haftası zaten full lag olur.adam gibi oyun oynanmaz.Premium alsak hemen 1 hafta boşa gider...
  • haftalık bakım bi hafta pazartesi bi hafta salı oluyo yeni acc alırken mynet mail kullanın yoksa active olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 9:40:57 >
  • güzel paylaşım
  • kısaca server bugün yada yarın açılıyo bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

haftalık bakım bi hafta pazartesi bi hafta salı oluyo yeni acc alırken mynet mail kullanın yoksa active olmaz

Ne alaka hotmail de active olmuo mu
  • active maili gelmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

haftalık bakım bi hafta pazartesi bi hafta salı oluyo yeni acc alırken mynet mail kullanın yoksa active olmaz

dostum şu mynet olayını tam anlayamadım bi açıklarmısın??? bn yeni hotmail açdım aktive maili geldi, server geldiği anda aktif hale getirip girmeyi düsünüyorum...
  • genelde gelmiyo mail bi tek mynette aldığın anda geliyo mynet sorun çıkarmıyo kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3 -- 18 Haziran 2007; 9:53:26 >
  • terminator sen iyi bi insansın ..
    bunca luzumsuz kaynaksız topicten sonra böyle kanıtlı bi topic gerçekten güzel gidiyo...
  • çok saolun ark.lar yorumlarınız ve tşkleriniz için
  • Olamaz tatildeim şuan 22sinde açılsa aq Neyse teyzemin dizüstüne knight'yi kurmaya çalışcam öfffff tam da zamanında gello server
  • oh be sonunda!
  • beyeler çin malı admın galıaba bu ne acıklama var ne bişi sanmıyorum eskıden server gelcegı zman 1gun onceden oyuna gıremezdık adma akılı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.