Şimdi Ara

Koxp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski knight oneline oyuncularından biri olarak steame gelmesiyle yeniden başlmayı düşünüyorum eskilerden olanalr tabiki bilir koxp muhhabetini hala devam etmektedir mi? ve güvenilir koxp var mıdır?

• hf yok sanırım bulamadım
  • genie var pusta satılan legal
  • Koxpunuza da size de...Yetmedi USKO'yu mok ettiğiniz sıra SteamKO'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil Yurt Game satıyor bir tane Steam için. Banlanırsanız soyulursanız benden bilmeyin, GB satış sitesi orası. Alakam yoktur.
  • olay steame gelince tabi ciddileşti :D:D:D
  • ExpBot var arkadaşlar, konudan yok gibi anlam çıkmış da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    mage nickleri
    18 yıl önce açıldı
    SBOT PK sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz ne zaman büyüyeceksiniz koxp koxp koxp diye oyunu mahvettiniiz. Bu Türklerden adam olmaz kusura bakmayın herşeyin hilesine başvuruyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

siz ne zaman büyüyeceksiniz koxp koxp koxp diye oyunu mahvettiniiz. Bu Türklerden adam olmaz kusura bakmayın herşeyin hilesine başvuruyorsunuz

normal ve doğal , temiz oynamayı sevmiyorlar bazıları anlamak güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36 -- 28 Ocak 2016; 23:29:15 >
  • kardeşim koxp koxp ateş edip duruyorsunuzda . genie nin ne farkı var ? adam bırakıyo charını en kral koxptanda daha iyi oto rpr herşeyi yapıyor adam bırakır charı slota köpeğinde cıkartır koxptan ne kalır yanı var? ha koxp ha genie. bence bu oyunu bu hale getiren türkler değil oyunun yapımcıları ceplerini doldurmaya bakar senin zevkini düşünmes
  • Dostum hf nin patladigi zamanlari hatirla. İlkokuldan cikan bebeler 30 liraya hf + staff alan ardreama kosardi.ardreamda ucarak kacarak mageler adam keserdi.ardreama bir girerdik afedersin gotumuz yaniyor bir yerden ates geliyor. Ve isin garip yani banlanmaktanda korkmayanlar vardi ya ne de olsa 30 lira yenisini acariz.benim bakis acima gore knight online hf den once hf den sonra diye ayrilir maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: bushedman

Arkadaşlar eski knight oneline oyuncularından biri olarak steame gelmesiyle yeniden başlmayı düşünüyorum eskilerden olanalr tabiki bilir koxp muhhabetini hala devam etmektedir mi? ve güvenilir koxp var mıdır?

Bugün Adonis serverinda illegal programdan ban yiyen kişiler gördük. Sabah vakitlerinde bu tür kullanicilarin ayiklanmasi bizleri sevindirdi.

• Yakında çıkar
  • var koxp

• Videonun eklenme tarihine, slotlarin bos olmasina ve servera sira beklemeden girmesinden fake oldugunu anlayabilirsin

Ayrica evet koxp var.. bugun magein birisi yureyerek 33 atiyodu
    Korkutmak icin '10 dk bekle bakalim ne olacak?' yazdim dumenden
    20 30 dk sonra falan cizdiler elemani bol bol kullanin, ban yiyin ^^

• Genieyi sattırmak için bütün koxplari engelliceğini ve banlıcağını düşünebilirsiniz nttgame in
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.