Şimdi Ara

Koxp Cular Veya Gb Satıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki konuyu knight forumunda açtım sizden ricam orada da birşeyler yazmanız... teşekkür ederim...

Link:http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=21883

Pathosta oynamaktayım.

Ve diğer serverlarda da durumun aynı olduğunu düşünüyorum.

oyunda tüm para kasma yerleri gavolt, ghost vs... Buralarda paso bu kişiler var. Artık oyunda para kasma diye birşey kalmadı. Ya bu adamların sattığı gb lerden alacaksın ya da +60 vs charın,clanın varsa bos peşinde koşacaksın ... ya da günde 2-3 defa gm nin bunları banladığı zamanı yakalyıp bir 10dk ne kadar kasabilirsen kasacaksın...

bu yollar da tabi zor işler.

Bu açıdan oyun artık oyun olmaktan çıkmış durumda.

ARTIK YETER... oyun bunlar yüzünden iyice sıkmaya başladı.

Lütfen bunlara ARTIK bir çözüm bulun. ya 24 saat sürekli bu slotların başına adam takın, geleni direk banlayın veya oyunda bu tarz yönelmeleri etkisiz kılacak yeni para kazanma yolları geliştirin ya da bu koxpa kökten çözüm bulun ki bunun pek mümkün olabileceğini sanmıyorum. artık nasıl bir yol bulursanız bulun ama bu yol günde 2-3 defa bu adamlar bnlamak olmasın... eğer bu şekilde devam edecekseniz o adamları bence hiç banlamayın. bırakın kassınlar...

YETER ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN BUNLARA... OYUNU KEYFİYLE OYNAYALIM (SADECE OYUN OLARAK) ...

bu görüşlerime katılan arkadaşlar görüşlerini fikirlerini sürekli yazarak konuyu güncel tuutarlarsa memnun olurum.

Yapıcı eleştiri olarak göreceğinizi umarak, okuduğunuz için teşekkür ederim.

• isteklerınde haklısında cok zor ya keske dedıgın gıbı yapsalar
  • eğer zor diyip bişiler yazmaz isek zor olan imkansız olur, sadece bir düş olur. ama söylersek zor da olsa gerçekleşme imkanı olur.

Çünkü bu durum gerçekten çok sıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enema

eğer zor diyip bişiler yazmaz isek zor olan imkansız olur, sadece bir düş olur. ama söylersek zor da olsa gerçekleşme imkanı olur.

Çünkü bu durum gerçekten çok sıkıyor...

Sen yenisin galiba . Gerçekten koxp veya gb nin kalkıcağını düşünüyor musun 3 yıl öncede vardı 3 sonra yıl da olacak boşuna uğraşmayın böyle işlerle bakın oyununuza

Saygılarımla iyi forumlar

• Hiçte yeni değilim. Merak etmeyin.. 1-2 aylık oyuncuda değilim... Uzun zamandır bu oyun içindeyim. Aralıklıda olsa.

Eğer yazımı dikkatli okusaydınız demek istediğimi daha iyi anlayabilirdiniz.

"koxpa kökten çözüm bulun ki bunun pek mümkün olabileceğini sanmıyorum"
    dedim zaten. yeni bir sisitem geliştirirler koxp iptal olur ancak bir müddet sonra yeni uygulamakar gelişir. Buda bilişm de çok normal bir durum. o zaman yapılması gerekenleri de sırası ile dile getirdim.

Para kasma ssitemleri öyle bir sisteme geliştirilirki koxp (otomatik işleyiş) anlamsız kalır. yani işe yaramaz.

En başından beri vardı ama bu kadar da değil di ?

Lütfen konuyu cıvıklaştırmadan görüşlerimizi yazalım...
  • Amacım bu arada konuyu cıvıklaştırmak değil.

Yeni patch gelmesinin yenide zaten koxp u bir müddet de olsa kullanımı engellemektir. Fakat gördüğün gibi en fazla 1-2 gün sürüyor bu süre. Ve de nerden açık bulup koxp çalıştırdığı anlamak ve bunu düzeltmek için admin 1-2 hafta uğraşıyor oyuna ara verdiğim için şu an oyunun hakkıdan pek fazla ilgim yok ama indirmeye başladım oyunu

Sana tavsiyem uğraşma bunlarla vakit + enerji kaybı o kadar uğraşmısın yazmaya ama pek dikkat çekeceğini sanmıyorum.

Çok gücüne gidiyorsa aç archer sende kur koxp

İyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::Saret::..

Sana tavsiyem uğraşma bunlarla vakit + enerji kaybı o kadar uğraşmısın yazmaya ama pek dikkat çekeceğini sanmıyorum.

İyi forumlar

Bu yaptıklarımın boşa vakit harcamak olduğunu düşünmüyorum.

Eğer kop yöneticilerinin bu durumu düzeltmelrini istemesini sağlarsak, sorunu çözebilirler. tekrar dile getirmek istiyorum. Koxp tamamiyle engellenemez. Ama engellenemeyecek diye de buna çözüm üretilemeyecek anlamına gelmez.

Koxp kuranlar neden ve niçin kurduklarını iyi anlasalar aslında buna çözüm üretilebilir. Nasıl birşey olabilir kısaca sonucu yazim. öyle bir işeyiş, sistem getirirler ki koxp gene olur ama bir işe yaramaz.

Mesela eski den gavoltlar luferde vs iken, yani eski moradon var iken var mıydı bu şekilde koxp kurarak para yapanlar yok tu. neler değişti. Gerçekten koxp için çok güzel mekanlar oluştu. en azından bu mekanlar değiştirilebilir. Farklı farklı çzöüm yolları üretilbilir...

Düşüncelerimi dile getirmekten hiç bir zaman sıkılmam, üşenmem. sizlerde tavsiye ederim. işleri oluruna bırakıp, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefedinden de tamamen uzağımdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden nerdeyse dh deki tüm ko oyuncuları olarak bu tür metinler yazıp yolladık fakat yöneticiler her zamanki gibi ;

" En kısa zamanda halledeceğiz " dediler. Farklı bişeyler diyeceklerini sanmıyorum ama tabii dene istersen sen bilirsin

Not : Eski maradon da koxp demişsin. Fakat yanlış biliyorsun kekurikara kesebilmek için adamlar artık worm bile koxp kuruyorlardı. ( eski maradonda wormların orada kekukırara çıkmaz. )
  • hiç sanmıyorum bunların kalkacağını işin içinde para var K2 ne yaparsa yapsoın koxp çıkar ki çıkmazsa oyuncu azalır bence
  • O kadar para alan adamlar gün boyu 3-5 slotu kontrol edemiyorsa bu onların ya bilerek yaptığı birşeydir, ya da şerefsizlikleridir..
  • oyun artık tamamen paraya ve ticarete dayalı....yaknda butun slotlar dolar char kasıp satmaya baslarlar merak etmeyin
  • çok zor ama bende bıktım koxp culara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.