bu koxp sayesinde hergün daha çok kişi oyunu bırakıo daha çok kişi oyundan bıkıo en sonunda herkes koxp çu olcak k2network herkesi banlayamayacağı için oyun boka batacak
ayrıca isteyipte oyunu bırakamayanlara koxp yardımcı oluo yada dupe yada nonpre bence k2network çok yanlış bi politika izliyor bu sistem fazla adayanmaz dupe koxp kullananların sayını kullanmayanların sayısını geçmedii sürece...
aynen katılıyorum
Eeth doğru bi görüş !!!
çok haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: dremora
bu koxp sayesinde hergün daha çok kişi oyunu bırakıo daha çok kişi oyundan bıkıo en sonunda herkes koxp çu olcak k2network herkesi banlayamayacağı için oyun boka batacak
ayrıca isteyipte oyunu bırakamayanlara koxp yardımcı oluo yada dupe yada nonpre bence k2network çok yanlış bi politika izliyor bu sistem fazla adayanmaz dupe koxp kullananların sayını kullanmayanların sayısını geçmedii sürece...
gzl düşünmüşsün +1905
ben koxp kullanırım arkadaşda kopyalama progrmaı var istediğini istediği kadar kopyalıyo upgrade scrolları bile sonra basıyo ama dupe gibi bi süre sonra kaybolmuyo sadece item res gelince kayboluyo ondan arkda +9 glave var
Dremora konuyla pek alakası yok ( Hatta hiç alakası yok ) ama sen baya Morrovind Oblivion oynuyorsun galiba
+1905
beyler naıl dupe yapıldığını bilen warmı?
id sinde türkçe karakteri olan(ç,I,ğ,ü vb) karakterler olanlar yapar dupeyi...
not: bu charlar oyuna giremez sürekli dc olur
quote:
Orjinalden alıntı: pezzoland
BEN BİLİYORUM Bİ ADET PAHALI İTEM OLACAK YOQSA OLMAZ CİVCİVE TRADEDEN VERİYORSUN HOSTESİ AÇIYORSUİN ALT+F4 YAPIYORSUN Bİ BAKIYON HOSTES FULL O İTEMDEN ÇATIIK YA
quote:
Orjinalden alıntı: dremora
+1907
quote:
SAÇMA İNSAN GET LEM BU FORUMDAN DA NEREYE GİDERSEN GET BİDE SORUYO NASIL YAPILIYO DİYE ALLA ALLA YA. BU FORUMDAN GETTE NEREYE GİDERSEN GET
quote:
+1
K2Network yerinde olsam hepsini banlarım. Ben şerefsizliğe dayanamam. Derim şirketim batarrsa batsın ama böyle şerefsizce oynatmam. Fun server gibi bişey olcak usko ilerde. böyle giderse zaten oyuncu olmucak. oyunun %5i sadece bilgisayar başında oynayan kişiler olcak. hatta öyleki cz de kendi kendine pk yapan hb ye giren hacklerde yapar bu millet.
eet ama aynı oranda oyuna başlayan var BU ARADA HELLLORD_GS ÇOK ..... Bİ KİŞİLİKSİN BENİM İMZAMI ÇALMIŞSIN BEN ONUN İÇİN KAÇ GÜN UĞRAŞTIM SEN BİLİO MUSUN
quote:
ben biliyorum ctrl-w yap bi dahada gelme buraya
ctrl-w yap sora sana ben bi citroen saxo yapim ozaman süper dupe oluyor tawsie ediorum sizin gibi veletlere
dogruya dogru:D
EVET katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme