Şimdi Ara

Koxp CZKOMBO iÇİNDEKİ virüsler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bulunanlar şüpheli dosyalar virüs mirüs YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungI

Çok yere yazdım bir kere daha yazayım ...

Umarım o pragramı kullananların hepsi soyulur...

Ve daha çok topic açılır soyuldum diye.

Gereksiz insan millet onu koxp acıp lvl kasmak czde pk yapmak için kullanmıyor. Xtrap belasından gecebilmek için kullanıyor. Ben koxp kullanmam kullananıda sevmem ama baktım xtraptan gecmiyor son care bende indirdim ve işe yaradı.
  • inş vardır koxp kuranların alayı hacklensin
  • backdoor=keyloger,trojan
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

inş vardır koxp kuranların alayı hacklensin

ızdırapı kullanarak oyuna giren kişileri koxper olarak nitelendiremezsin,bende oyuna start gelmediği zaman kullanıyorum ama kutu toplamak için bile olsa o domino taşı ikonlu uygulamayı çalıştırmıyorum,umarım soyulmayız ama soyulursam bile çok fazla umursamam sonuçta ben bunu göze aldım,oyun oynayamadıktan sonra o oyuna girmeye çalışarak niye zaman kaybedeyim,birde şöyle düşün kaç kişinin çarı kalıcı oldu şu veya bu şekilde gidiyorlar:ban,hack,haklı yere haksız yere,pay-pall...
  • Biraz efendi olsan keşke . Olamıyorsan denemende yeterli...

İster kullan ister kullanma beni ilgilendirmez umarım sen de soyulursun...

Programla oyun oyna sonrada forumda ağla , Tovn da dilen çok var böyleleri..

İmzam hala geçerli : Kahrolsun koxp ve program eridi gold premium.

Edit : Yazım hatası.

quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

quote:

Gereksiz insan millet onu koxp acıp lvl kasmak czde pk yapmak için kullanmıyor. Xtrap belasından gecebilmek için kullanıyor. Ben koxp kullanmam kullananıda sevmem ama baktım xtraptan gecmiyor son care bende indirdim ve işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungI -- 17 Nisan 2007; 0:09:54 >

• inanmayan kendiniz indirin taratın sonucu kendiniz görün...
    bende exbilgİ den indirdim taradım aynı sonuşları aldım yani full+full virüs var
  • quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

inanmayan kendiniz indirin taratın sonucu kendiniz görün...
    bende **** den indirdim taradım aynı sonuşları aldım yani full+full virüs var

Sana kimse zorla kullandirmiyorki benim antivirüsüm sorun yok gösteriyor ve ben ona güveniyorum olay budur...
  • inşallah virüs, keylogger vs vardır.
    ve bu programları kullanan tüm gerizekalı ezikler hacklenir.
    charlarını da 1 lvl e düşürsün hackleyen arkdaşlar bi zahmet bi de.
    bi de utanmadan kullanıyom diye yazmazlarmı.
    madem şererfsizsin burda ne itiraf ediyosun.
    git kendi kendine yap şerefsizliğini
  • arkadaşın dediğin gibi keylogger var benim ark kullanıyordu onun bilgiyarında çıktı
  • quote:

ne dilediğine dikkat et,bazen başkaları için düşündüğün şeyler senin başına gelebilir,
    kullananların çoğu bunu keyfinden kullanmıyor sadece oyuna girmek için kullananlar da var,benim gibi
  • Ben koxp u hilaladamın kendi sitesinden indirdim kullandığımdan beri hiç hacklenmedim.Ama bazı forum sitelerinde içine trojen koyarak yayınlıolar
  • Hilaladam da CZCOMBO ve eskiden koxp kullanıodum ve hiç soyulmadım

Şimdi Warriorum Kullanmıorum

• Backdor.
    İRCbot
    DNAScan
    gibi programlar. Kullanıldığı bilgisayarda açık ararlar acığı bulunca sahibine haber ederler.
    Sahibi de açıktan yararlanıp istediğini alır çıkar. hata haberiniz olmadan size keyloger bile yükler.
    Şimdi durum bu olunca. istediğiniz kadar soyulmadım diyin yalandır. Sakla samanı gelir zamanı.
    Bu tarz programları kullanana adamlar sabırlı admalardır. Beklerler güzel item bulursa çökerler. Ezikseniz bakar çıkarlar.
    Aynı zamanda Clickandbuy üyeliğinizide alırlar ara sıra bakarlar allış veriş yaptığınız zaman değleri itemler aldığınz zaman çökerler.
    Şifreniz
    Clickandbuy numaranız
    kredi kartı numaranız
    gizli zorunuz
    Yani istese elinizden Charınızı alırlar.
    illegal yoldan bir iş yapıyorsan mutlaka illegal bir işini içindesindir ki ; kesinlikle bilgisayarın güvensizdir.
    Bence hemen o programı silim format atın sonra bütün şifrelerinizi değiştirin.
    Aksi taktirde 1-2 veya 5-10 ay sonra bile olsa mutlaka başınıza bişeyler gelcektir.
    Geçmiş olsun..

• dostum CZ COMBO beyaz bir sayfa kadar temiz içinde kücük ezik wirüsler olabilr ama keylogger die bisi yok bunada ben garanti weririm olsa bile benm charım we baskaların charıı coktaaaaan gümlerdi bu bi gercek
  • @calısto senin tek bildiğin şey hiçbirşey bilmediğindir. Sence adam neden kendisini yorupta öyle bir program yazsın xtrap ı pasif hale getirip oyuna girebilecek bir program için uğraşsın?Bence cevabı çok basit bir çıkarı var ve bu çıkarın da kullananların karakterlerinden çıkacağına da eminim.İçinde keylogger olmayabilir ben de zaten direk keylogger olmasını beklemiyorum.Keylogger downloader olabilir, senin antivirüs programını pasif hale getirip virüs indirecek programlar olabilir.Sonuçta bu adam xtrap ı bile devirebilmişse bence keyloggerdan çok daha sinsi ve kaliteli bir program bulmuştur.Bu virüs olarak da görünmeyebilir özellikle öyle internet üzerinden yok totalvirüsmüş şeymiş hedehödöymüş o sitelerin bulabileceği kadar basit birşeyi içine kesinlikle koymaz ben kullanmak istiyorum fakat kesinlikle güvenmiyorum.

• beyler şunu söyleyem o site kıl tüy bulup gösterio keylogger falan yok koxp da açıkcası koxperim ve hiç hack lenmedim ALLAH'a şükür
  • CeLLo_1905 senn güwenip güwenmediginle olmuo bu isler o czcomboda keylogger olsa ne kral charlar gümlerdii güwenmiosan kullanma kardesim ama Hilaladamın bircok kospunu kullandım we hiç zararını görmedim
  • bnde kullanıom ALLAH'a cok sükğür daha soyulamdım 1-2 item nolur nolmaz başka chara attım hacklenirsem de haccklenirim ya banane!
  • adam gidip koxp ile ilgili nelerden kaçınmanızı söylüyo
    iş ya sizde (yoo) koxp güsel bi program ben kullandım bişi yok alla alla ya xD
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.