Şimdi Ara

Koxp CZKOMBO iÇİNDEKİ virüsler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şahsen zaten ekran klavyesi ile giriyorum. zaten hilal adamdan bu beklenir böle işlerle ilgilenir. soyulmadım diyen arkadaslar ise zaten eziqlere bakmıyor. ii itemleri olan böle rol filan daha ii si olan itemlere bakıo çünkü ytl değeri yüksek.
  • Backdor.
    İRCbot
    DNAScan
    gibi programlar. Kullanıldığı bilgisayarda açık ararlar acığı bulunca sahibine haber ederler.
    Sahibi de açıktan yararlanıp istediğini alır çıkar. hata haberiniz olmadan size keyloger bile yükler.
    Şimdi durum bu olunca. istediğiniz kadar soyulmadım diyin yalandır. Sakla samanı gelir zamanı.
    Bu tarz programları kullanana adamlar sabırlı admalardır. Beklerler güzel item bulursa çökerler. Ezikseniz bakar çıkarlar.
    Aynı zamanda Clickandbuy üyeliğinizide alırlar ara sıra bakarlar allış veriş yaptığınız zaman değleri itemler aldığınz zaman çökerler.
    Şifreniz
    Clickandbuy numaranız
    kredi kartı numaranız
    gizli zorunuz
    Yani istese elinizden Charınızı alırlar.
    illegal yoldan bir iş yapıyorsan mutlaka illegal bir işini içindesindir ki ; kesinlikle bilgisayarın güvensizdir.
    Bence hemen o programı silim format atın sonra bütün şifrelerinizi değiştirin.
    Aksi taktirde 1-2 veya 5-10 ay sonra bile olsa mutlaka başınıza bişeyler gelcektir.
    Geçmiş olsun..

başka bişey demeye gerek yok sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

@calısto senin tek bildiğin şey hiçbirşey bilmediğindir. Sence adam neden kendisini yorupta öyle bir program yazsın xtrap ı pasif hale getirip oyuna girebilecek bir program için uğraşsın?Bence cevabı çok basit bir çıkarı var ve bu çıkarın da kullananların karakterlerinden çıkacağına da eminim.İçinde keylogger olmayabilir ben de zaten direk keylogger olmasını beklemiyorum.Keylogger downloader olabilir, senin antivirüs programını pasif hale getirip virüs indirecek programlar olabilir.Sonuçta bu adam xtrap ı bile devirebilmişse bence keyloggerdan çok daha sinsi ve kaliteli bir program bulmuştur.Bu virüs olarak da görünmeyebilir özellikle öyle internet üzerinden yok totalvirüsmüş şeymiş hedehödöymüş o sitelerin bulabileceği kadar basit birşeyi içine kesinlikle koymaz ben kullanmak istiyorum fakat kesinlikle güvenmiyorum.

öncelikle bi hack olayının yaşanması için buna değmesi gerekio ...kimse gidipte 30lvl charı hacklemez..
    ama sen 70+ bi charı ko.xpla kas super ıtemlerın olsun sana en fazla 1 hafta veriyorum..
    charına bi sabah girdiğinde üstü başı parçalanmış ne item ne bişe kalmıştır...sonra way noldu da yok hık mık eder ağlarsın...geber beter ol...yapmasaydın ...
    sabah oyundayken birine denk geldim bu şekilde sırf duwarlardan gecmek ıcın koxp almış kendısıne
    bana bir item saydı bana o itemleri bi kerede tradden kimse göstermedi ya ben üzüldüm...
    yani burda yok efendim ko.xp ta bişe yokmuş bişe olmazmış ta ...bunu söyleyenler kaçınızın kayda değer sağlam bi charı war..yaşınız kaç?
    bazı sağlam adamlar alıolar banlanmıolar diosunuz onlar sizin gibi ufak değil bişeyler biliolar bağlantıları var...
    ....................... anladınız siz onu
    iyi forumlar

• 1 sey daha unuttum pardus34 gel x hodrimeydan orda ezigi gösterim sana
  • bence de doğru char ım soyuldu benimde oyuna ısdırapla giriyordum çok üzüldüm teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahagüngör

adamlar onu babasının hayrına yapmıo

UMARIM KULLANAN KOXPERLAR TEKER TEKER SOYULUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Money0verBitches -- 18 Nisan 2007; 0:06:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

nerde virüs varya girin gerccek sitesinden görün varmı yokmu bizde varda neden soyulmadık

O kdr kişi koxp kullanıyorki adamlar hanqisini soysam die seçim yapıyor Sıra sanada gelicek bunların İçinde soa ağalar çarım heklendi yardım plzzzzzzz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.