Şimdi Ara

Koxp CZKOMBO iÇİNDEKİ virüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçindeki viruslerin hangileriyle ilgili olduğunu yani keyloger fln mı olduğunu bilen varsa yazssın
    taratma sonuçları :www.virus-total.com (- yok)

• virüs yok onlar şüpheli dosyalarşahsenbenim kendi indirdiğimde hiç virüsyoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_1084

virüs yok onlar şüpheli dosyalarşahsenbenim kendi indirdiğimde hiç virüsyoktu
    inş. virüs vardır kullananlara bi darbedir insin
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_1084

virüs yok onlar şüpheli dosyalarşahsenbenim kendi indirdiğimde hiç virüsyoktu
    Czkomboda keylogger var...Garanti veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocbs

Czkomboda keylogger var...Garanti veriyorum

Alıntıları Göster
    nerde virüs varya girin gerccek sitesinden görün varmı yokmu bizde varda neden soyulmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

nerde virüs varya girin gerccek sitesinden görün varmı yokmu bizde varda neden soyulmadık

Alıntıları Göster
    aynen öyle soyulan soyuluyor peki biz niye soyulmuyoruz hilal adam ne zaman koxp yapsa kullandım 1 kere bile soyulmadım.Devamını Bekliyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    adamlar onu babasının hayrına yapmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

Alıntıları Göster
    hay ALLAH ben taratıyom biş çıkmıyo hepde size denk geliyo bu virüsler
  • quote:

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: tahagüngör

Bencede mutlaka bir şey vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

aynen öyle soyulan soyuluyor peki biz niye soyulmuyoruz hilal adam ne zaman koxp yapsa kullandım 1 kere bile soyulmadım.Devamını Bekliyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BiLiK

isminde harika

hem oyun ıd'n hemde forum ıd'N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 16 Nisan 2007; 22:48:59 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Çok yere yazdım bir kere daha yazayım ...

Umarım o pragramı kullananların hepsi soyulur...

Ve daha çok topic açılır soyuldum diye.
  • quote:

Alıntıları Göster
    walla yıllardır hilaladam ın koxpunu kullanırım hic bişey olmadı olacagınıda sanmıyorum olursada canı sagolsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BiLiK

isminde harika

hem oyun ıd'n hemde forum ıd'N

Alıntıları Göster
    Yaa arkadaşlar bakın bende fazla kullanmıyoum ama bazı arkadaşlar demişki babasının hayrınamı adam kendisi kullanmak için yapıyor we başklarıda yararlansın diye koyuyor siteye bu kadar basit yani sizde hemen zaten belli alışmışsınız babasının hayrınamı fln yani bilen bilmeyen lafı koyuyo o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Yquai

Yaa arkadaşlar bakın bende fazla kullanmıyoum ama bazı arkadaşlar demişki babasının hayrınamı adam kendisi kullanmak için yapıyor we başklarıda yararlansın diye koyuyor siteye bu kadar basit yani sizde hemen zaten belli alışmışsınız babasının hayrınamı fln yani bilen bilmeyen lafı koyuyo o kadar

Alıntıları Göster
    bilgisayara format attıktan sonra bir text belgesi açın şifrenizi yazın cz comboyu sonra kurun bu text dosyasından copy paste yaparak şifrenizi girin chariniz felam hacklenmez bu yontemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: poems79

bilgisayara format attıktan sonra bir text belgesi açın şifrenizi yazın cz comboyu sonra kurun bu text dosyasından copy paste yaparak şifrenizi girin chariniz felam hacklenmez bu yontemle

Alıntıları Göster
    ''formmail var formmaili virüs prog ve virüs siteleri bulamıyor''
    ben bi ara bulaştığımda arkım demişti
    ve şimdi canımdan çok sevdiğim charım XxX0000000XxX hacklendi
    2.5 senelik char 2 hafta koxp kullandım 2 ay sonra bi baktım char hacklenmiş
    fakat anlamadığım tek şey itemleri almamış 1 coın bile ellememiş sadece ınn e doldurmuş
    itemlerimi kurtardım mutluyum mam bişi var koxpda

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tahagüngör

Tamamda adam paralıda satıyr sence virüslü cıksa kımse satın almaz paralı adam neden ismini kirletsin ki kendisi zarar eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmrEx2

İçindeki viruslerin hangileriyle ilgili olduğunu yani keyloger fln mı olduğunu bilen varsa yazssın

Aksini iddia etmiyorum fakat burada virüsü bulan antivirüslerin adini bile duymadim kaspersky , norton, vs.. diğerleri bulamazken neden adlari bile duyulmamiş antivirüsler bunun içinde virüs bulur anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: federaL

quote:

İçindeki viruslerin hangileriyle ilgili olduğunu yani keyloger fln mı olduğunu bilen varsa yazssın

Aksini iddia etmiyorum fakat burada virüsü bulan antivirüslerin adini bile duymadim kaspersky , norton, vs.. diğerleri bulamazken neden adlari bile duyulmamiş antivirüsler bunun içinde virüs bulur anlamiyorum.
    Hilal Adam Türkiyede Zamanında Koxpu Yapan tek insandi bu insan para kazandıgı yere tükürmez aynı k2 gibi ve adam aynı sitede hfde satıyor bu yüzden yapmaz onun koxpunun exbil.. den başka yerden indirirseniz ağlarsınız ve Ayrıca Ordan Ağlıyaanlar Burda Paralı Site Alışveriş Yapıyorum Bu Daha İyi Bu Adamı Kötülemenizi İstemem Bunda Koxp Yok Sadece Disable 2.ciyi İndirin

http://members.lycos.co.uk/gameturkonline/

Emege Saygı Ayrıca O Adam Koxp Yapmassa Daha İyi Olur Oynayan Pek Olmazda Ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: federaL

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

sonuna kadar haklsın avast flnda bulmamış bende aynen arkadaşa katılıyorum yaw bazı anti-virüs programları herşeyi vüris olarak görüyo ki buda onlardan birisi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

sen hangi siteden yukledin ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.