Şimdi Ara

KOXP DAN BIKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koxp u parasız yaptılar benim icin cok kotu oldu hemde cok onune gelen koxp u acmıs koxp la kasiyo bende warior um adamlardan fırsat olmuyo ne yapacami sasirdim lvl 61 warior um var cok da zor kastım yeniden ok cumu acsam yoksa party lere giremiyom :(

• esland a git oradaki admlar biraz daha aklı başında yada clanla kas aposta kosp kuranı görmedim şimdiye kadar yada paramunda git oralara herkes nerdeyse sende oraya git
  • Sen merak etme warriorunda koxpu var adam bana ronark'da howling ile 400 vuruyo ama 4 er 4 er vuruyor sen düşün!
  • Ben vakti zamanında buraya bir video koydum ama tabi yanlış yer olduğu için silindi...

Koxp demek bug demek 2 kat exp nin yanında adamlar işi çözmüşler mage ve priest ı ok atarken videoya çekmişler..

yani işin özü koxp yi para ile alanlar hangi karakteri kasarlarsa kassınlar ok atabiliyorlar böyle bir durum söz konusu karakterinin hangi class olduğu önemli değil koxp varsa macro yaparsın hertürlü örneğin ücretli koxp de macroları kaydetme davası var adamlar bu şekilde her zaman ok atabiliyorlar Yakında bende kullanıcam ama hacklenirim diye korkuyorum baksanıza doğru düzgün oyun oynayan kalmadı gibi birşey ben enayimiyim ki fairplay oyniyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol ip bandan kaçış var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.