burak1894bildirdi: "Başkalarının yaptığı bir programı çalıp şifresini kıranlar size iyilik mi yapar bi düşün. Adam zaten hırsız kanında var. Koxp kullanmayın charınız tehlikeye girer. Yazının devamını okuyun ama ne demek istediğimi zaten anladınız. ( antı koxpçu ) delikan
Ben ilk kullanırken tamam süper probram gibi geliyor ama düşünün bakalım; size böyle bir rahatlığı verenler ve koxpun şifresini kıranlardan size nasıl hayır gelir. Ya şimdi adam programı yazmış veya bulmuş mesela şu hilal adam. Onu tanımam etmem ama bir tane sitede koxpu yayınlıyordu sonra çıktı foyası ama. Adamın temiz diye verilen programı trojan çıktı. Ne bu şimdi adam hırsızın teki. Şimdi başkalarının programını çalan ve kırıp piyasaya bedava sürenler size iyi mi davranır. Ben kullandım ama bundan sonra kullanmaya hiç niyetim yok ne paralısını ne bedavasını hakkımla kazanırım exlerimi. Ha bu arada bu koxp size fayda etmez çünkü sizin char sürekli tehlikede yani çalınma tehlikesinde, siz beleşten ex yapıyorsunuz ama orda hel veya buf verdiğiniz adam sabaha kadar duruyor ama onun charı tehlikede diil. Yinede siz bilirsiniz ( anti koxpçu ) burak1894