Cypher da bi eslanta git Goleme Cz ye git Bak, Yani aklına neresi Gelirse Bak ozaman bunlar gibi koxper Dolu var
Dostlar,
Bir şey soracam Bu koxp yapanlar gerçekten aciz insanlar zira kabiliyet olarak bizle onlar arasındaki farkı bu tür hileler ile kapatmaya çalışıyorlar. Ben onlara kızmıyorum Çünkü onlar özürlü insanlar
Adamlar delos da bilekoxp kuruolar ve bendebi aralar koxp kurmak istiodum indirdim prog u ve kuramadım koxp u ancak şunu farkettim koxplu olunca oyunun tadı falan kalmıyo kısaca koxp kulananlar aciz insanlardır ve 3 kelimeyle
ASIL CHARLARI CZ DE BEKLİYOKENDİLERİ EZİK İTEMLERLEADAM KOVALIYO BAN LANIRSADA EZİK ADAM GİDİYO SONUÇTA SİSTEMLİ ÇALIŞIYOLAR
EN SONUNDA BENİMDE KAFAM ATACAK TOWNDAN ÇIKARMICAM HİÇBİRİNİ
şimdi beyler olaya şu açıdan bakmanızı tawsiye ederim
cz de koxpa karşıyım orasına Ok
Ama
delos we emc de kurulmasına karşı deilim
zira
bera için konusuyorum
milletin yarısı 70 we koxpla olan 70
e onlar yapar milletin başı kelmi? onlarda aççak
gm banlıyacak kısır döngü buna diyoruz
ki yani dolu duper we koxper warken aynen dewam
Not : Dupe ye de karşıyım
dupe u yapmadım hayatımda
ama koxp açtım
Cz koxper dolmus yeter artık
kops sitesi bilem warsa söylesinde keccona kurcam
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
Cypher da bi eslanta git Goleme Cz ye git Bak, Yani aklına neresi Gelirse Bak ozaman bunlar gibi koxper Dolu var
bende bıktım cypher dan koxpcularından we dupecilerinden angelboss die bi adam sürekli kesio gerçi kolumda 32 arrow defans war yatmadan town çekeiliom artık
CZ de koxp e hayır....
arkadaşlar hayatımda koxp kurmadım..
CZde(Ronakland da) karşıyım koxpa ama...
normal kasacak adamlaraa karışmıoorumm genelde o koxpu kuranlarr eziqq oluoo
quote:
Orjinalden alıntı: adige61
Dostlar,
Bir şey soracam Bu koxp yapanlar gerçekten aciz insanlar zira kabiliyet olarak bizle onlar arasındaki farkı bu tür hileler ile kapatmaya çalışıyorlar. Ben onlara kızmıyorum Çünkü onlar özürlü insanlar
+1...
aresten 1: strongtk tk2 tr er gibi aynı kişinin oynadığı charlar
baslıkta TOP 20 yazıo sen burda 3 5 tane yazmısın
Her yr koxper dolu sen mi kurtarıcaksın dünyayı.:)