Şimdi Ara

KOXPER TA SENİN BEN!!ARKADAŞLAR RİCA EDİORUM Bİ BAKIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SABAH BİRİ KOXP 30 GÜN BEDAWA DİE BİR TOPİC AÇMIŞTI BENDE SİE NOOB DİE MESAJ ATTIM HATTA SORA KARDEŞİM GELMİŞ ONU İNDİRMİŞ!ÇALIŞTIRMIŞ ŞU ANDA MSN HACKLENDİ ŞAŞIRDIM BAŞTA NOLDU DİE??SORADAN FARKETTİM ARKADAŞLAR O MAİL ADRESİ GERÇEKTEN ÖNEMLİ DEİL AMA İÇİNDE ANNEMİN YAPIKREDİDEN TUT VAKIFBANKA KADAR HERŞEYİ WAR ÇOK ÖNEMLİYANİ EN AZINDAN ANLAYAN BİRİNİZ WARSA ALIN ŞU MAİL ADRESİNİ GERİ WEYA MODLAR ŞU ADAMIN MSNİ WARDIR İLLA LÜTFEN BANA WERİN ÇOK ÖNEMLİ

• baba geçmiş olsun ben öle kredili şeyleri şifreleri başka (babamın pcde girerim) babamın hacker arkdaşı war ona bi sorayım msn adresini bi werebilirmisin?
  • geçmiş olsun...
  • miracle-adonis@hotmail.com
  • Reklam yapmak gibi olmasın ama yardım etmek istedimwww.aybulut.net e girersen belki bişeyler öğrenirsin orda mail hack gibi birşey war ve ordan yardım iste üye ol filan burda msn hackden anlıyan birileri olduğunu düşünmüorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2615098/tm.htm

kardeş bu belki bi işe yarar denemekte yarar var
  • Gecmis olsun...

Giden msn e değil yapıkredi vsvs Bankalara üzüldüm önemli olanlar onlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Gecmis olsun...

Giden msn e değil yapıkredi vsvs Bankalara üzüldüm önemli olanlar onlar...

evt yaw bende kartlara üzüldüm böyle işleri garanti maıldan yapın gmail vs....
    böyle programlar kesinlikle zararlı zaten....

geçmiş olsun hacklersin merak etme ama kredi kartının numarasını bi deiştirmekte fayda var ara bütün bankalrı kredi kartı kayboldu de en garanti yol 1 haftada hepsi yenilenir (denenmiş bi olaydır)
  • ismini wermek istemeyen bi arkadaş bana bütün msnlerimi geri werdi öncekileri bilesırf kredi kartı olayına üzülüp yardım ettibir wirüs progrmaı yükleterekde bütün trojenler silindi ona gerçekten çok tşk ediorumbu macereda burda kapandıbırakında kaycbolup gitsin bu topichepinizede tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrZy_ado -- 11 Nisan 2006; 21:29:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CrZy_ado

ismini wermek istemeyen bi arkadaş bana bütün msnlerimi geri werdi öncekileri bilesırf kredi kartı olayına üzülüp yardım ettibir wirüs progrmaı yükleterekde bütün trojenler silindi ona gerçekten çok tşk ediorumbu macereda burda kapandıbırakında kaycbolup gitsin bu topichepinizede tşkler

senin adına sevindim..........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.