Şimdi Ara

Koxperler Artık Engelleniyor Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Artık Roguelerın Master İcin Gerekli Olan Tüplerin Drobu Ya Kaldırıldı Ya da Cok zor Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

Bence Koxperler Artık Ardreamda Olucak Ve +60 Olmucak Diye Düşünüyorum Cunku Mastersiz İş Olmaz
    Yanlısım Varsa Düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: r0bb3n59

Arkadaslar Artık Roguelerın Master İcin Gerekli Olan Tüplerin Drobu Ya Kaldırıldı Ya da Cok zor Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

Bence Koxperler Artık Ardreamda Olucak Ve +60 Olmucak Diye Düşünüyorum Cunku Mastersiz İş Olmaz
    Yanlısım Varsa Düzeltin

Base full kosper Ama artık master görevi zorlaştığı için ileride belki düzelir

• 50 m e master açıyorsun bunun en az 50 gb olması lazım yoksa hiç bişeycikler olmaz.
  • Sen bu söylediğine kendin inandın mı?
  • :D hadi öle oldu diyelim kxp kullanmayan adamın günahı ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

:D hadi öle oldu diyelim kxp kullanmayan adamın günahı ney

Çok güzel bir noktaya değinmişsin
  • eğer k2 kopxu bu yöntemle engelliyorsa hani bu oyunun başına beni koysunlar BEN BİLE daha güzel çözümler bulurum :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU TARZ ŞAKALARA GEREK YOK
    romster çok iddaalı konuşmuşsun baya bir etkilendim dehamız abimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 15 Ağustos 2009; 8:32:01 >
  • Okçuluğun Tamamen Kalkması Lazım Buda Bir Nevi Olmuyacak Birşey
  • Zaten Rogue Hariç Hiçbir Sınıfta 2 Class Seçme Olanağı yok.
    Bence Baştan beridir Böyle birşeyin olacağına Dair Yeşil ışık yakmış adamlar.Okçu Seçeneğini koyarak,Okcuyla koxpla kas istediğin lvl' a Gelince Assasian ol Oynamaya devam et der gibi.
    Tabi bu Okcular sayesinde Diğer Class' larda yanlarında kasılabiliyor.
    Yani Sanki Koxp bu oyunun Extra bir özelliğiymiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Zaten Rogue Hariç Hiçbir Sınıfta 2 Class Seçme Olanağı yok.
    Bence Baştan beridir Böyle birşeyin olacağına Dair Yeşil ışık yakmış adamlar.Okçu Seçeneğini koyarak,Okcuyla koxpla kas istediğin lvl' a Gelince Assasian ol Oynamaya devam et der gibi.

Bu tarz online oyunların hepsinde rogue class ı sin ve archer dır.Archer class ını kaldırmaları imkansız.Sadece ufak düzenlemeler yapılabilir

Bu arada herkes archer a takmış priestler,warriorlar,mage ler de en az archerlar kadar koxp kullanır vaziyette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Zaten Rogue Hariç Hiçbir Sınıfta 2 Class Seçme Olanağı yok.

Bu tarz online oyunların hepsinde rogue class ı sin ve archer dır.Archer class ını kaldırmaları imkansız.Sadece ufak düzenlemeler yapılabilir

Bu arada herkes archer a takmış priestler,warriorlar,mage ler de en az archerlar kadar koxp kullanır vaziyette.

ayrıca her archer koxp kullanmaz,koxper pt de bulunabilir
    pk alanlarında ben archer la daha çok zevk alıyorum ,koxpsuz

• hayal kurmak her zaman tatlı olmustur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.