Şimdi Ara

Köy kurma oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bi oyun arıyorum köy kurmadır şehir kurmadır o tarzda oyun önerileriniz var mı? Sistem özelliklerim de şöyledir.
     Köy kurma oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaginn -- 28 Şubat 2015; 12:13:07 >

• Bansihed dıye bır oyun var..ıstersen yardımcı olurum oyun baya sarıyor...
  • Simcity

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banished oynadım.10 - 15 dk oyunu çözünce oyun sıktı.
    Simcity hangisi bi sürü simcity olması lazımdı?
  • citiesXL el dıye bır oyun var.simcity 5 yukle dıcem ama oda orıgın dıye bır program yukletıyor oyunu paralı alıp oynayabılıyorsun..tabı bunun da yöntemlerı var ama sincity nın tadını CİTİESXL de bulabılırsın..bence dene derim
  • karaginn K kullanıcısına yanıt
    banished'i 10-15dk'da çözersin ama asıl zevk kaynaklar tükenmeye başlayınca çıkıyor, şehir kurma oyunu sınırlı simcity'de harita küçük ve oyun kolay citiesxl ise şehir büyüdükçe işlemci patlıyor cities skyline çıkana kadar o seriye bulaşma, şehir yerine hapishane kurayım dersen prison architec önerimdir, onda da mikro yönetim var veya kumarhane şehri kurayım dersen vegas make it big iyidir.
  • meraktan bir baktım, travian hala duruyormuş
  • Banished 10-15 dk çözdüm de toplam oynama saatim 26 saat. Yani bütün sorunlarla karşılaştım hortumdur yangındır vs vs. Üzerine oyuncuların yaptığı değişik modlarıda oynadım ama oyun belli bi süre sonra sıktı.
    Cities XL denicem. İnternette bi kaç incelemesini okudum oyun denemeye değer görünüyor.
  • The Settlers 7: Paths to a Kingdom - Deluxe Gold Edition
    http://store.steampowered.com/app/901436/

Oynamadım ama senin istediğin tarza bir oyun.
  • Tam köy kurma değil ama Rimworld var bir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy diyince clash of clans aklıma geliyo hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.