Şimdi Ara

Köy yollarına uygun araç ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captiva 4x4 dizel otomatik düzenli olarak vuruyorum tık etmiyor traktör yolundada kullandım ufak tefek surtme dışında daha sağlam patinaja duşmedi

• Duster al tepe tepe kullan

• golf 4

• Lada Niva
  • Teşekkürler arkadaşlar peki kiralamak isteyen var mı ? Mesela samara neden kiralanmıyor ? Veya broadway ? 2007 dizel corollayla gitmişliğim var o yollara altı alçak olmasına rağmen sıkıntı olmadı çok kötü değil yani bahsettiğim yol. Yok mu bir babayiğit arabasını bana kiralayacak :)
    Not ; övünmek gibi olmasın ama iyi şoförümdür :)

• Kötü yollara Dacia tavsiye edin. Güzel yollara, yağ gibi yollara diğer arabaları tavsiye edin. Sonra da Dacia çabuk dağılıyor deyin. Diğerleriyle girin bakalım o köy yollarına. Görelim sağlam arabaları.
  • tabiki Hummer
  • Dacia Mi ? Saka mi bu Dacia Dag yollarinda
    Dokullmezse Bende Neyim motorda sorun cikarmaz Ama arac Yipranir onu goze almak Lazim
    Butceyi belirleseydiniz iyiydi
    Honda Crv (Varsa Paran)
    Toros (Yoksa Paran :))
    Qaskai

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kötü yollara Dacia tavsiye edin. Güzel yollara, yağ gibi yollara diğer arabaları tavsiye edin. Sonra da Dacia çabuk dağılıyor deyin. Diğerleriyle girin bakalım o köy yollarına. Görelim sağlam arabaları.

Volvo S40 2004 Kasa Cukurlara girdik Tik etmedi

• Bu sene memlekete gittim toros ve kartallar yerini dusterlere bırakmış adamlar her yere giriyorlar
  • Bütçe söylememişsiniz bütçe nedir ?
  • Belki garip gelebilir ama astra h öneririm. Yerden yüksekliği ve ön düzenin sağlamlığı ile gayet iyidir

• 2001 2002 model nissan pick up bakabilirsiniz. Ama bütçeniz daha yüksekse daha yüksek model 4*2 veya 4*4 Nissan dışında Isuzu Ford ve Mitsubishi gibi alternatiflere de bakabilirsiniz
  • dastır

• Clio 3, symbol, ford fusion 20.000-30000 tl arasında yerden yüksek seçeneklerdir.

• Duster dağ taş toprak demeden gidiyor.Bizde köy yolları için aldık gerçekten köy yolları için hem sağlam hem yakıtı iyi hemde parçaları ucuz.
  • Bütçe ne kadar bilemiyorum ama düşükse benim önerim Lada Niva ve Suzuki Jimny

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1991-lada-niva-1.6-226354699/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sifir-ayarinda-temiz-bayandan-suziki-226534579/detay

Bütçe yüksekse kesinlikle Duster, lükse gerek yok.

• Butce dusukse binek toros
    Butce yuksekse duster
    Butce cok yuksekse amorok

• Toros tabi ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.