Şimdi Ara

koyduğum nicki beğenmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mesela kafamdan bir nick buluyorum.diyorumki bu benim hayatımın nicki önür boyu kullanacam.ama 1-2 hafta sonra nickten sıkılıp yeni nick arayışına giriyorum.siz nasıl koyduğunuz nicki seviyosunuz ?

• Biz karşılıklı seviyoruz, yoksa yürümez
  • Ben koyduğum nick ile medeni bir ilişki içerisindeyim <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulağıma hoş geliyor
    Benim isim Ozan Aydın Ozan = ozibo diyorlar, Aydın= aydino yaptım ben de oda eşittir oziboaydino
  • Hemen koymayacaksın , ilişkinin süresi de önemli bir zamandan sonra. Hemen koydunmu sıkılıverirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: br0nice

Hemen koymayacaksın , ilişkinin süresi de önemli bir zamandan sonra. Hemen koydunmu sıkılıverirsin.

insan sabredemiyor fazla.düşünmeden koyuyor.sonra sıkıntı oluyor tabi.nicki geride aldıramıyoruz.yapacak bişey yok.new acc was here
  • quote:

Orijinalden alıntı: yovakiin

quote:

Hemen koymayacaksın , ilişkinin süresi de önemli bir zamandan sonra. Hemen koydunmu sıkılıverirsin.

insan sabredemiyor fazla.düşünmeden koyuyor.sonra sıkıntı oluyor tabi.nicki geride aldıramıyoruz.yapacak bişey yok.new acc was here

Sabretmek lazım işte.. Süpersin.
  • 4 senedir bütün oyunlarda aynı nicki kullanıyordum. Riot Lucian diye bir champ çıkardı nickimin içinde lucian var diye değiştirdim. Keşke değiştirmeseydim şimdi tekrar eski nickimi yapıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi nicki kafanda belirle hep kullanabileceğin sonra hemen her şeyde onu kullan iyice özleş artık bıkmazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yovakiin

quote:

Sabretmek lazım işte.. Süpersin.

birde doğru nicki bulmak var tabi

• Butunles nickinle

• quote:

Orijinalden alıntı: Siphoning Strike

Butunles nickinle

elhamdülillah müslümanız kardeş
  • Playinq sanırım 2007-8 den beri her kayıt oldugum yerde kullandığım bir nick. Tabi oyun nickim benim de tam oturtmadı bi türlü karar veremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Playinq sanırım 2007-8 den beri her kayıt oldugum yerde kullandığım bir nick. Tabi oyun nickim benim de tam oturtmadı bi türlü karar veremiyorum

nick dediğin ulaşılamaz bir şey olmalı.insanı etkilemeli.bizimkiler tiksindiriyor :D
  • Her oyunda aynı nicki kullanıyorum hiç değiştirmem
  • Benimki gibi koy sıkılmıyorsun. Sighstone,Runaan tavsiye ederim.
  • Bende çok değiştiriyorum ama değiştirmemeye kararlı olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Benimki gibi koy sıkılmıyorsun. Sighstone,Runaan tavsiye ederim.

hiç sevmem hacı öyle.dediğim gibi o nick bir tek sende olacak.sonra oraya buraya kaydolurken sıkıntı çıkıyor atıyorum runaan123 tarzı nickler koyuyosun özenti gibi oluyor.
  • orjinal isim lagzim WeMade Wigglypuf :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick nick nick kim bu gavur ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.