Şimdi Ara

Koyu Renk, Camlı Klima Modeli Tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mecidiyeköydeki ofisimize klima alma niyetindeyiz, kışın ektra ısınma sağlama yazında soğutma için kullanacağız,

Ancak şöyle bir sorunumuz var ofisimizin dekorasyonu komple koyu renkli olduğu için beyaz renkli klima almayı düşünmüyoruz,

Bosch ZMI12905 gibi koyu renkli bir model almayı düşünüyoruz haliyle de seçenekler iyice azalıyo,

Bu durumda, koyu renkli modeli olan ve kafamızın ağrımayacağı(yani en az seviyede ses) bir marka ve model önerebilir misiniz?

Birde Şişli civarlarında hem satış hemde montaj yapabilecek bir firma biliyor musunuz?

Teşekkür Ederim

• Haier, me bakın sorduğunuz iyi ürün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch'u model olarak söylemiştim yani, Koyu renkli yada siyah-camlı gibi olduğu için, Haier'e bakmaya çalıştım ancak her yerde yok sanırım, PVG nin sitesinden istanbuldaki tek bayisine ulaştım onlarda da stok sıkıntısı var imiş ancak Fujıtsu, toshiba da varmış ellerinde?

tekrar rahatsız etsem sizi :(
  • Arçelik yada bekonun mirror serisine bakın.
  • peki böyle bir klima nasıl olur?

Mitsubishi Kirigamine Zen,
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatas21

Bosch'u model olarak söylemiştim yani, Koyu renkli yada siyah-camlı gibi olduğu için, Haier'e bakmaya çalıştım ancak her yerde yok sanırım, PVG nin sitesinden istanbuldaki tek bayisine ulaştım onlarda da stok sıkıntısı var imiş ancak Fujıtsu, toshiba da varmış ellerinde?

tekrar rahatsız etsem sizi :(

Bosch, arçelik, beko, vestel gibi çakma Fasoncu markalar iyi değil.
    Bosch - siemens bir kaç yıldır bazı klimalarını midea ya ürettiriyor onunda hangi modeli belli değil.
    Arçelik ve vestelse eve sokulmaz vasat ürünler (kullanıyorum söylüyorum)
    Haier serisine yoğunlaşın mbirola sorun yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatas21

peki böyle bir klima nasıl olur?

Mitsubishi Kirigamine Zen,

Zen iyi fakat bu tasarımlarla performans biraz daha altta klasik krigamine modele göre.
    Arçelik gibi çakma fason malsa zen mükemmel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavan-Yer tipi Klima Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyw üstad mbirol'a mesaj attım, haier-mitsubishi fln bakıyorum ;) yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.