Bildirim
Köyüm Hakkındaki Düşünceleriniz Ve Tavsiyeleriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Köyün köybinana göre çok geride. 8. Köy binasında 65 - 75 seviye arası olman gerekiyor sen 9. köy binada 66. seviyesin. Toplar okçu kuleleri batmış. Ayrıca teslalar savunma kaderini belirler onları yükselt cidden 3. 4. seviyede bayağı bir op oluyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 16 Şubat 2014; 15:51:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Köyün köybinana göre çok geride. 8. Köy binasında 65 - 75 seviye arası olman gerekiyor sen 9. köy binada 66. seviyesin. Toplar okçu kuleleri batmış. Ayrıca teslalar savunma kaderini belirler onları yükselt cidden 3. 4. seviyede bayağı bir op oluyorlar
teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam -
Köy savunma olarak biraz geride kalmış sanki. -
cok guzel ama bıraz daha ıyı yap -
benim köy th7 senin köyünden iyi savunması var ciddiyim -
Haklısınız savunma olarak zayıftır. Oyun başlarında köye yüklendim th yaptım sonra hatamı fark ettim. Ben zaten buraya yardım almak amaçlı geldim. Yani önerilerinizi desteklerinizi almak istiyorum. Yermenize gerek yok.
Önerileriniz için teşekkürler şimdiden. -
Mobilden görünmüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X