Bildirim
köyüme neti nasıl getirebilirim..YARDIM
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: madmag
arkadaşlar köyümde internet
yok.sabit telefon var ama
başvurdum köyün uzak sabit tlfun
hattıyla çekmez dediler.gsm vericileri
evde çekmiyor evden çıkınca bir diş
çekiyor. Lütfen yardım edin.Ne yapabilirim
köyüme internet getirmek için ?
BTK
Ulaştırma b.
Buralara mail atarak şansını deneyebilirsin anayasamızda her yurttaş eşittir diyor naıl oluyorda size internet vermiyor telekom çok uzaksa bile en azından 1mbps hızında neti vermesi lazım sabit tel. parasını çatır çatır alır.
Hangi il belirtmemişsin ama müsayitsen il merkez müdürlüğe durumla ilgili bir dilekçede verebilirsin.Dilekçedeki yanıt (ki yanıt vermek zorunda)olumsuz olursa dilekçe tarih ve numarasıyla Bimer'e yazarsın vatandaşlar arasında ayrım yapıyorlar diye kardeş.
-
eyvAllah kardeşim dediğin yerlere başvurdum hemen.cevap 2 iş günü içinde belli olacakmış.köyüm Sivas'a bağlı :)
komşu köylerde kablolu tlfun yok diye kışın insan bile yok oralarda devlet uyduya bağlanan bir direk dikti.bu direk hem tlfun hem wifi üzerinden net getirdi oralara.bizim köyde kablolu tlfun var diye dikmediler o direkten of of :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X