Şimdi Ara

Koyun Peyniri Aldık Bir Kaç Sorum Var Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar koyun peyniri aldık suyu çok azdı hatta üstte kalan kısmı susuzdu peynirin üstü pembeleşmişti, pembelik yıkayınca geçiyor bu sıkıntı oluşturur mu? İkincisi peynirin tadına baktık tuz oranı çok azdı tuzsuz diyebilirim bu normal mi neye dikkat etmem lazım ne yapmam lazım yardımcısı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konuya vakıf arkadaşım var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilo aldınız eğer 10 kilo felansa şu tarifi uygula suyunu tamamla yazık olmasın peynire
    1 litre suya 70 gram kaya tuzu koyulur, kaynatılır.
    Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kaynaması yeterlidir.
    Kaynayan salamura suyu bir akşam bekletilir, peynirlerin üzerine dökülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca abartmadan birazda tuzunu artır mış olursun daha hoş olur tadı [:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.